mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Pamiršote gebėjimas paštu per ryšius su Outlook Express

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 4, 2009, 20:46
Narys

Default Pamiršote gebėjimas paštu per ryšius su Outlook Express

Aš naudoju Outlook Express pagal nutylėjimą el. Aš įdiegtas MS Office savaitę su "pilnas install" parametrą. Jis įdiegtas MS Outlook, kuri yra gerai, o aš niekaip negalėjau suprasti, kaip nurodyti, kuris el Addy siųsti su, todėl aš pašalinta MS Outlook. Man nereikia, kad visas šiukšles anyway. Dabar aš negaliu laišką per nuorodas, kaip į svetainę arba Craigslist. Gaunu "numatytasis pašto clien nėra setup tinkamai" klaidą. Kaip išspręsti šią problemą? Tai rodo ne pašto klientą iex7 įrankiai> programas, taip, kaip man jį atgauti?
Old 5 vasaris 2009, 19:50
Narys

I still can't get it dirbti.
Aš netgi bandė įdiegti programą "Outlook Express XP diską ir ji vis dar neveikia.
Aš būtinai paspauskite "Padaryti Defaut" ir ji vis dar įpratęs dirbti.
Prieš aš padariau, kad aš bandžiau paspausti nuorodą, ir tinklapyje, ir visi aš buvo spustelėkite garsą, po to, kai aš padariau tai numatytasis pašto klientas, gaunu klaidos pranešimą.
Einu ir atgal mygtukas pagal nutylėjimą yra įjungtas vėl spustelėkite jį dar kartą kreiptis, Gerai, dar neveikia.

Niekas nežino, ką daryti?
Old 7 vasaris 2009, 09:47
Narys

Nightowl Ar galite patikrinti Microsoft Wed svetainėje?
http://www.support.microsoft.com
Jie Outlook 2007 Rūšiuoti kairėje puslapio pusėje, spustelėkite jį ir pamatysite ten, sąrašą dalykų, kurie gali jums atsakyti į jūsų problemą.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
HP DeskJet 960c - Lost gebėjimas Duplex spausdinti tralethegreat Digital Imaging & Printers 0 Birželis 12, 2009 13:02
Nešiojamieji spausdintuvo naudojimo Gebėjimas neteko Uždaryti dfr200764 Networking, Modems & VoIP 1 Balandis 24, 2009 07:38
Outlook Express atkurti ištrintus punktas ashmehta Paštas, VoIP & MP Aptarimas 7 Gegužė 16, 2008 13:51
Nuorodos elektroninio pašto siuntimas mane į savo pagrindinį puslapį shinobijones Windows "operacinės sistemos 2 25 spalis 2007 01:02
"Outlook Express" adresų Lost Esmeralda Paštas, VoIP & MP Aptarimas 8 9 rugpjūtis 2007 03:33
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.