mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > E-pasts, VoIP & IP Discussion

Register

Lost spēja uz e-pastu ar saikņu ar Outlook Express

Reply

Thread Tools
Old Februāris 4, 2009, 20:46
Loceklis

Default Lost spēja uz e-pastu ar saikņu ar Outlook Express

I use Outlook Express noklusēto e-pastu. Man instalēta MS Office pirms nedēļas ar "pilnīgu Install" iestatījumu. Tā uzstādīta MS Outlook, kas ir labi, bet es nevarēju saprast, kā noteikt kurš e-pasta Addy nosūtīt ar, tāpēc es atinstalēta MS Outlook. Man nav vajadzīgs viss, kas atkritumu anyway. Tagad es nevaru e-pastu caur saitēm kā uz vietas vai craigslist. Man "noklusēto e-pasta clien nav setup pareizi" kļūdu. Kā es varu salabot? Tā neuzrāda e-pasta klientu iex7 instrumenti> programmas, tad kā es varu saņemt atpakaļ?
Old Februāris 5, 2009, 19:50
Loceklis

Es joprojām nevar saņemt to darbu.
Esmu pat mēģinājis pārinstalēt Outlook Express ar XP disku un tas joprojām nestrādās.
Es pārliecinājos, noklikšķināt uz "veikt defaut", un tā joprojām paradis darbu.
Tieši pirms man bija, ka es mēģināju uz e-pastu saites tīmekļa vietnē, un viss, ko es saņēmu bija uz skaņu, kad es to noklusēto e-pasta klients, saņemu kļūdas ziņojumu.
Man iet atpakaļ un noklusējuma poga tiek izgaismots vēlreiz, noklikšķiniet uz tās vēlreiz un tad, ok, vēl nedarbosies.

Neviens nezina, ko darīt?
Old Februāris 7, 2009, 09:47
Loceklis

Nightowl Vai jūs pārbaudāt Microsoft atbalsta precēties portālu?
http://www.support.microsoft.com
Viņi ir Outlook 2007 uzskaitīti kreisajā pusē noklikšķiniet uz to un tu redzēsi tur sarakstu ar lietām, kas var sniegt Jums atbildi uz Jūsu problēmu.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.