![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mogę używać programu Outlook Express dla mojej domyślnej email. Po zainstalowaniu pakietu MS Office tydzień temu z "kompletna zainstalować ustawienia. Jest zainstalowany MS Outlook, która jest ważna, ale nie mogłem dowiedzieć się w jaki sposób określić, które e-mail Addy wysyłać, więc odinstalowana MS Outlook. I nie trzeba, że wszystkie śmieci anyway. Teraz nie mogę e-mail za pomocą linków, takich jak w witrynie lub Craigslist. I znaleźć "domyślny clien e-mail nie jest prawidłowo konfiguracji" błąd. Jak to naprawić? To nie wykazuje klienta poczty e-mail w iex7 narzędzia> programy, tak jak mogę ją z powrotem? |
|
| |||
| |||
| I nadal nie można zmusić go do pracy. Widziałem chciał ponownie zainstalować program Outlook Express z xp dysku i nadal nie będzie działać. Upewnij się, że zrobiłem kliknij "make defaut" i wciąż przyzwyczajenie praca. Tuż przed I did, że starałem się kliknąć link w wiadomości e-mail na stronie internetowej oraz wszystkich Mam był kliknij dźwięk, po Zrobiłem to domyślny klient poczty e-mail, dostaję komunikat o błędzie. I wrócić i domyślny przycisk świeci się ponownie, kliknij go ponownie, stosuje się, ok, nadal nie będzie działać. Nikt nie wie, co robić? |
|
| |||
| |||
| Nightowl Czy sprawdzić pomocy technicznej firmy Microsoft środa stronie? http://www.support.microsoft.com Mają Outlook 2007 wystawienia po lewej stronie ekranu, kliknij ją, a zobaczysz tam listę rzeczy, które mogą udzielić Ci odpowiedzi na Twój problem. |
![]() |
|
| Zakładki |