menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

Stratil schopnosť prostredníctvom e-mailové spojenie s Outlook Express

Reply

Thread Tools
Old 4.februára 2009, 20:46
Člen Skupina

I use Outlook Express pre môj predvolený e-mailom. Nainstaloval som MS Office pred týždňom s "kompletnú inštaláciu" nastavenia. Je nainštalovaný MS Outlook, ktorý je v pohodě, ale já nemohol vymyslieť, ako určiť, ktoré email Addy odoslať s, tak som odinstaloval MS Outlook. Nechcem need všetky odpadky, ktoré tak či tak. Teraz už nemôže email cez odkazy na podobné stránky alebo craigslist. Dostanem "predvolené email cliente nie je správne nastaviť" error. Ako to môžem opraviť? Ukazuje sa žiaden e-mailového klienta v iex7 nástroje> Programy, tak ako ho dostať späť?
Old 5. februára 2009, 19:50
Člen Skupina

I napriek tomu nemôžu dostať do práce.
Som dokonca snažil přeinstalovat Outlook Express s xp disk a to ešte nefunguje.
Urobil som si kliknite na "make défaut", a to ešte zvyknutý pracovať.
Tesne pred som, že som sa snažil kliknite na email odkaz na internetových stránkach a všetkým som bol na príkaz zvuk potom, co jsem to predvolený poštový klient, dostanem chybovú správu.
Som sa vrátiť a predvolené tlačidlo svieti zase, kliknite na neho opätovne použiť, ok, ešte stále nefunguje.

Nikto nevie, čo robiť?
Old 7.února 2009, 09:47
Člen Skupina

Nightowl ste skontrolovať podpory spoločnosti Microsoft stredu stránky?
http://www.support.microsoft.com
Majú Outlook 2007 kótuje na ľavej strane stránky, kliknite na neho a uvidíte, že zoznam vecí, ktoré vám môže dať odpoveď na váš problém.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.