мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Заборавили сте могућност е-поште путем везе са Оутлоок Експресс

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. Мар 2009, 20:46
Мембер Гроуп

Default Заборавили сте могућност е-поште путем везе са Оутлоок Експресс

Ли користите Оутлоок Експресс за моју подразумевану адресу е-поште. ЈА инсталиран МС Оффице од недељу дана са "довршили инсталацију" постављање. То инсталиран МС Оутлоок, који је у реду, али нисам могла схватити како одредити који Адды за слање е-поште са, па сам деинсталирана МС Оутлоок. Не треба ми све то ионако смеће. Сада ја не могу преко е-поште као што су линкови на уеб страници или цраигслист. ЈА добити је "подразумевана цлиен е-поште није исправно постављање" грешка. Како ово поправити? Она не показује клијент е-поште у иекс7 Тоолс> програме, па како могу да повратим?
Old 5. Мар 2009, 19:50
Мембер Гроуп

Ја још увек не могу добити то за посао.
Ја сам чак и покушава за наново Оутлоок Експресс са ксп диск и даље неће функционисати.
ЈА направљен сигуран да кликнете на "дефаут направити" и она још увек има обичај да раде.
Само пре него што сам то учинио, ја суђен кликните на везу у е-маил уеб страницу и све сам био куцкати звук, након што сам га направио подразумевани клијент е-поште, добијам поруку о грешци.
Сам се вратити и подразумевани дугме лит горе опет, кликните на њу опет, примењују се, ок, и даље неће функционисати.

Нико не зна шта да радим?
Old 7. Мар 2009, 09:47
Мембер Гроуп

Нигхтоул Да ли сте проверили Мицрософт подршке среда страницама?
хттп://ууу.суппорт.мицрософт.цом
Они су Оутлоок 2007 на листи са леве стране на страници, кликните на њега и видећете тамо списак ствари које мај вам дати одговор на свој проблем.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц