![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ли користите Оутлоок Експресс за моју подразумевану адресу е-поште. ЈА инсталиран МС Оффице од недељу дана са "довршили инсталацију" постављање. То инсталиран МС Оутлоок, који је у реду, али нисам могла схватити како одредити који Адды за слање е-поште са, па сам деинсталирана МС Оутлоок. Не треба ми све то ионако смеће. Сада ја не могу преко е-поште као што су линкови на уеб страници или цраигслист. ЈА добити је "подразумевана цлиен е-поште није исправно постављање" грешка. Како ово поправити? Она не показује клијент е-поште у иекс7 Тоолс> програме, па како могу да повратим? |
|
| |||
| |||
| Ја још увек не могу добити то за посао. Ја сам чак и покушава за наново Оутлоок Експресс са ксп диск и даље неће функционисати. ЈА направљен сигуран да кликнете на "дефаут направити" и она још увек има обичај да раде. Само пре него што сам то учинио, ја суђен кликните на везу у е-маил уеб страницу и све сам био куцкати звук, након што сам га направио подразумевани клијент е-поште, добијам поруку о грешци. Сам се вратити и подразумевани дугме лит горе опет, кликните на њу опет, примењују се, ок, и даље неће функционисати. Нико не зна шта да радим? |
|
| |||
| |||
| Нигхтоул Да ли сте проверили Мицрософт подршке среда страницама? хттп://ууу.суппорт.мицрософт.цом Они су Оутлоок 2007 на листи са леве стране на страници, кликните на њега и видећете тамо списак ствари које мај вам дати одговор на свој проблем. |