менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Втратили здатність до електронної пошти через зв'язки з Outlook Express

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 лютого 2009, 20:46
Член групи

Default Втратили здатність до електронної пошти через зв'язки з Outlook Express

Я використовую Outlook Express для електронної пошти. Я встановив MS Office тиждень тому з "повна установка" налаштування. Він встановлений MS Outlook яких це прекрасно, але я не міг зрозуміти, як визначити, яку поштову Адді відправити з, так що я видалив MS Outlook. Мені не потрібні все одно, що сміття. Тепер я не можу електронною поштою через посилання, як на сайті або Craigslist. Я отримую "clien електронної пошти за замовчуванням не коректна" помилка. Як це виправити? Він не виявляє поштовий клієнт в iex7 інструменти "програм, так як я можу отримати його назад?
Old 5 лютого 2009, 19:50
Член групи

Я досі не можу отримати його на роботу.
Я навіть намагалася перевстановити Outlook Express з диска XP, і він все одно не буде працювати.
Я був упевнений, натиснути кнопку "зробити défaut", і це ще не спрацюють.
Просто раніше за мене, що я намагався натиснути посилання електронної пошти на веб-сайт і все, що я отримав була звук клацання, після того як я зробив це клієнт електронної пошти за замовчуванням, я отримую повідомлення про помилку.
Я повертаюся і за замовчуванням кнопка спалахує знову, натисніть її знову, застосувати, ОК, як і раніше не буде працювати.

Ніхто не знає, що робити?
Old 7 лютого 2009, 09:47
Член групи

Nightowl Чи ви перевірити підтримки Microsoft Ср сайт?
http://www.support.microsoft.com
Вони Outlook 2007 Фігурує в лівій частині сторінки, натисніть її і ви побачите там список речей, які можуть дати вам відповідь на вашу проблему.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
HP DeskJet 960C - втратили здатність до двостороннього друку tralethegreat Digital Imaging & Принтери 0 12 червня 2009 13:02
Ноутбуки принтерів Здібності Lost On Shut Down dfr200764 Мережа, Модеми & VoIP 1 24 квітня 2009 07:38
Електронна пошта Outlook Express, щоб відновити видалені Пункт ashmehta Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 7 16 травня 2008 13:51
Посилання в електронній пошті відправляти мені на мою сторінку shinobijones Операційні системи Windows 2 25 жовтня 2007 01:02
Outlook Express адрес втратили Есмеральда Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 8 9 серпня 2007 03:33
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.