![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я використовую Outlook Express для електронної пошти. Я встановив MS Office тиждень тому з "повна установка" налаштування. Він встановлений MS Outlook яких це прекрасно, але я не міг зрозуміти, як визначити, яку поштову Адді відправити з, так що я видалив MS Outlook. Мені не потрібні все одно, що сміття. Тепер я не можу електронною поштою через посилання, як на сайті або Craigslist. Я отримую "clien електронної пошти за замовчуванням не коректна" помилка. Як це виправити? Він не виявляє поштовий клієнт в iex7 інструменти "програм, так як я можу отримати його назад? |
|
| |||
| |||
| Я досі не можу отримати його на роботу. Я навіть намагалася перевстановити Outlook Express з диска XP, і він все одно не буде працювати. Я був упевнений, натиснути кнопку "зробити défaut", і це ще не спрацюють. Просто раніше за мене, що я намагався натиснути посилання електронної пошти на веб-сайт і все, що я отримав була звук клацання, після того як я зробив це клієнт електронної пошти за замовчуванням, я отримую повідомлення про помилку. Я повертаюся і за замовчуванням кнопка спалахує знову, натисніть її знову, застосувати, ОК, як і раніше не буде працювати. Ніхто не знає, що робити? |
|
| |||
| |||
| Nightowl Чи ви перевірити підтримки Microsoft Ср сайт? http://www.support.microsoft.com Вони Outlook 2007 Фігурує в лівій частині сторінки, натисніть її і ви побачите там список речей, які можуть дати вам відповідь на вашу проблему. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| HP DeskJet 960C - втратили здатність до двостороннього друку | tralethegreat | Digital Imaging & Принтери | 0 | 12 червня 2009 13:02 |
| Ноутбуки принтерів Здібності Lost On Shut Down | dfr200764 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 24 квітня 2009 07:38 |
| Електронна пошта Outlook Express, щоб відновити видалені Пункт | ashmehta | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 7 | 16 травня 2008 13:51 |
| Посилання в електронній пошті відправляти мені на мою сторінку | shinobijones | Операційні системи Windows | 2 | 25 жовтня 2007 01:02 |
| Outlook Express адрес втратили | Есмеральда | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 8 | 9 серпня 2007 03:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |