![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є папка, повністю зникла з OE6 і не може його знайти. Папки "Видалені" також вилучив всі, а hasn't яких вона була створена, щоб зробити. Як я можу отримати папку та електронні листи назад? Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви вже перевірили інші прилеглі папки, тільки в разі, якщо inadvertantly перетягувати його в одну з них?
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Я видалив Обидва ОЕ папку зі спамом, і папку "Видалені"! | Сью | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 30 серпня 2009 08:41 |
| Моя іконок все зникло, і відключився. | andrewanimation | Операційні системи Windows | 1 | 5 липня 2009 13:54 |
| Моя компакт-диск просто зникла .. | ashish3 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 0 | 2 червня 2009 14:35 |
| Мій CD-Rom зникла з мого комп'ютера | phonealone | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 21 травня 2009 05:41 |
| Мій офіс програмне зникла | urmaserendipity85 | Office Suites & Застосування | 4 | 20 листопада 2007 08:41 |
| Різьба Інструменти | |
| |