![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте! Нейната SBS Windows Server 2003 със exhange. Там вече е домейн за настройка на пощата, но би искал да настройка друга поща домейн на сървъра. Така че ще има двама души. В MX записи и Рекорден вече инсталиране на допълнителен домейн, така че е готов да отиде. Просто трябва да добавите на домейна на сървъра. Как мога да отида за това? Благодарение В Адванс !!!!! Stephen |
|
| |||
| |||
| Здрасти Най-лесният начин да направите това е да влезем в сървъра Мениджмънт от началото меню. Щом са в техните, щракнете върху Разширени мениджмънт. След това кликнете върху + до YOURDOMAIN (размяна) опцията След това кликнете върху + от получателите. След това кликнете върху Получател политика, политика, наречена "По подразбиране политика" трябва да се появи в дясната ръка бяло пространство. Кликнете с десния бутон върху него и кликнете върху него и след това кликнете върху Properties. В появилия се прозорец кликнете върху имейл адреси (политика) раздел. След това създайте нов SMTP адрес с помощта на нови бутона в долната част. Адресът трябва да бъде последвано от @ вашия нов домейн. Това трябва да актуализира всички потребителски акаунти с този имейл адрес, ако имате по подразбиране настройка. Така, че ако даден потребител е на имейл адрес bob@olddomain.com, Те вече ще са, че и bob@newdomain.com. Надявам се това да помогне, и моля не се колебайте да се свържете с мен, ако имате нужда от повече консултации или помощ. Нека да знаят как се разбираме. Много благодаря Лео |
|
| |||
| |||
| Това беше перфектно! Благодаря ви много! |
|
| |||
| |||
| Можете ли да ми помогнете с друг въпрос. Как да свържа обмен през мрежата за достъп до уеб страниците? |
|
| |||
| |||
| Здрасти Отлично се радвам, че имаш работа! Настройка на сървъра за webaccess трябва да бъдат доста прости наистина. По подразбиране настройка позволява обмен на интернет достъпа. Вероятно най-лесният начин за това е тест, на сървъра, ако отидат в Internet Explorer и вид: http://localhost/exchange в адресната лента. След това ще можете да видите съобщения в уеб браузър. Ако това е работил, той е просто един процес на отваряне на защитни стени да се даде достъп до порт 80 на сървъра на интернет. Мисля, че това може да бъде по-лесно, ако бихте могли да проверите дали това работи на място на сървъра и след това можем да отидем от там. Също така, ако можете да ми кажете, ако това е стандартна или Premium версията, която използвате? Premium е SQL и ISA Server, но стандартът не? Надявам се, че това има смисъл. Много благодаря Лео |
|
| |||
| |||
| Да работи добре на местно ниво. Имам порт 80 препраща към сървъра също. Когато въведете статично IP в моя браузър (изключен сайт) does'nt минават през него. Има ли нужда exhange други пристанища, отворени? Или аз предполагам да въведете нещо след ПР? Опитах на IP адреса, последван от / обмен .. Все пак нищо. |
|
| |||
| |||
| Здрасти Коя версия на СБС имаш, Standard или Premium? Нейните възможни че ISA защитната стена блокира това. Много благодаря Лео |
|
| |||
| |||
| Im честно не сте сигурни. Къде ще намерите това? Аз просто не го казва своята Windows Server 2003 за малки Server. |
|
| |||
| |||
| Здрасти Съжалявам, че е взел ми толкова време за отговор. Вероятно най-лесният начин да разберете дали имате Premium или стандарт е да проверите времето имате ISA Server инсталирани. Може да е в състояние да намери това в самото начало> Програми меню. Ако ще да са от всякаква помощ, мога да отдалечен контрол вашия сървър и да получите тази настройка точно за вас. Надявам се това да помогне. Много благодаря Лео |
|
| |||
| |||
| Да does'nt изглежда да има инсталирана ISA Server ... Дали ще е все още да има възможност за настройка на Outlook от разстояние? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Mail сървър в Windows в IPv6 среда??? | maze21 | Windows операционни системи | 0 | 2-ро Юни 2009 11:23 |
| Отвори поща порт 25 за Windows Server 2003 R2 Стандартно издание | TheDihDah | Windows операционни системи | 1 | 29 май 2009 г. 05:16 |
| Server 2003 SBS със система за обмен на | Grand | Windows операционни системи | 0 | 25 май 2009 г. 09:23 |
| Outlook можете да се свържете към Mail Server | thingie2 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 6 | 27 април 2009 13:30 |
| Помощ - Yahoo Mail - копия Не е оставено на сървъра | suziewongxxx | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 3 | 15-ти септември 2007 14:54 |
| Нишка Инструменти | |
| |