menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

Mail Exchange Server pomoc!

Reply

Thread Nástroje
Old 28.prosince 2007, 17:10
Člen Skupina

Default Mail Exchange Server pomoc!

Ahoj!
Windows SBS Server 2003 s exhange. V současnosti již existuje doména nastavení pro poštu, ale chcete nastavit jiný mail domény na serveru. Takže tam budou dva.

MX záznamy a záznam je již nastavení v extra domény tak, že je připravena jít. Jen musíte přidat domény na serveru. Jak mohu jít o tomto?

Thanks in advance !!!!!
Stephen
Old 29.prosince 2007, 18:49
Dárce Skupina

Nazdar

Nejjednodušším způsobem, jak to udělat, je jít do Server Management z nabídky Start.
Poté, co jste ve své, klikněte na Advanced Management.
Poté klikněte na + vedle doména (Exchange) volba
Poté klikněte na + příjemci.
Poté klikněte na příjemce politiky, politiky s názvem "Výchozí politika" by se měl objevit v pravé ruce bílý prostor.
Klikněte pravým tlačítkem na to, a klepněte na něj a pak klikněte na Vlastnosti.
V okně klikněte na e-mailové adresy (Politika) tab.
Pak si vytvořte nový SMTP adresu pomocí nového tlačítka v dolní části.
Tato adresa by měla být @ následovat vaši novou doménu.

To by se pak aktualizuje všechny uživatelské účty s touto e-mailovou adresu, máte-li výchozí nastavení. Takže pokud uživatel měl e-mailovou adresu bob@olddomain.com, Budou mít nyní, že a bob@newdomain.com.

Doufám, že to pomůže, a prosím, neváhejte a kontaktujte mě, pokud potřebujete radu nebo pomoc už.

Dejte mi vědět, jak se dostat dál.
Děkuji

Leo
Old 1. ledna 2008, 06:30
Člen Skupina

Bylo to perfektní! Díky moc!
Old 1.ledna 2008, 06:31
Člen Skupina

Mohl byste mi pomoct s jiným problémem. Jak to mám vztah výměna za síť pro přístup na web?
Old 1. ledna 2008, 06:41
Dárce Skupina

Nazdar

Výborný, jsem rád, že máš to pracuje!

Nastavení serveru k programu WebAccess by měla být opravdu docela jednoduché. Ve výchozím nastavení výměny umožňuje přístup na web.
Asi nejsnazší způsob, jak tento test je na server, pokud se do aplikace Internet Explorer a zadejte příkaz: http://localhost/exchange do adresního řádku. Ty by pak měly být schopny zobrazit e-mailů ve webovém prohlížeči.

Pokud tento pracoval, je prostě proces otevření brány firewall pro přístup na port 80 na serveru z internetu.
Myslím, že to může být snadnější, pokud byste mohli zjistit, jestli to funguje lokálně na serveru a potom můžeme jít tam.
I kdybyste mi dal vědět, když je standard nebo Premium verze? Premium má SQL server a ISA ale není standard?

Doufám, že má smysl.

Děkuji

Leo
Old 1.ledna 2008, 11:02
Člen Skupina

Teď to funguje pokutu na místě. Mám port 80 předán k serveru také. Když jsem typ statickou ip do svého prohlížeče (off site) je does'nt projít. Má exhange potřebu dalších portů otevřeno? Nebo jsem já předpokládám psát něco po ip? Zkoušel jsem IP adresu následovala / výměna .. však vůbec nic.
Old 1.ledna 2008, 11:07
Dárce Skupina

Nazdar

Jakou verzi SBS máte, Standard nebo Premium?

Jeho možné, že ISA firewall blokuje ji.

Děkuji

Leo
Old 1.ledna 2008, 11:16
Člen Skupina

Im upřímně si nejsem jistá. Pokud bych měl najít to? Jen ne to říká jeho Windows Server 2003 pro Small Server.
Old 3 ledna 2008, 17:00
Dárce Skupina

Nazdar

Je mi líto, že mě tak dlouho na odpověď.

Asi nejsnazší způsob, jak zjistit, zda máte Premium nebo Standard je kontrolovat počasí máte ISA Server nainstalován. Ty mohou být schopni najít v Start> Programy menu.

Pokud by to být jakékoliv pomoci vám, že jsem mohl dálkové ovládání vašeho serveru a získat toto nastavení právě pro Vás.

Doufám, že to pomůže.

Děkuji

Leo
Old 10 leden 2008, 13:43
Člen Skupina

Ne does'nt Zdá se, ISA Server nainstalován ... Bude i nadále možné nastavit výhled na dálku?
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.