manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

Mail Exchange Server pomoć!

Reply

Thread Tools
Old 28. prosinca 2007, 17:10
Member Group

Hi!
Njegova Windows SBS Server 2003 sa exhange. Tu je već domenu setup za mail, ali bi htjeli setup drugi mail domene na serveru. Tako da će biti dva.

The MX zapise i A zapis su već na postavljanje dodatnih domena, tako da je spreman ići. Samo moram dodati domenu na server. Kako mogu ići oko ovoga?

Hvala unaprijed !!!!!
Stephen
Old 29. prosinca 2007, 18:49
Donatorska Grupa

Bok

Najlakši način da to učinite je da se ide u Server Management s izbornika Start.
Nakon što su u svojim, kliknite na Advanced Management.
Zatim kliknite na + pored YOURDOMAIN (Exchange) opcija
Zatim kliknite na + od strane primatelja.
Zatim kliknite na Primatelj politike, politika nazvana "Default Policy", trebao bi se pojaviti u desnici bijelo prostora.
Desnom tipkom miša kliknite na to, i kliknite na nju i tada kliknite na Svojstva.
U okviru koji se pojavi kliknite na E-mail adresa (Politika) karticu.
A zatim stvorite novi SMTP Adresa koristeći novi gumb na dnu.
Adresu treba @ slijedi Vašu novu domenu.

To bi onda ažurirati sve korisničke račune s ovom e-mail adresu ako imate default setup. Dakle, ako korisnik ima adresu e-pošte bob@olddomain.com, Oni koji će sada imati i bob@newdomain.com.

Nadam se da ovo pomaže, i molimo ne ustručavajte se kontaktirati mene ako trebate više savjet ili pomoć.

Pustiti mene znati kako ste dobili zajedno.
Mnogo Hvala

Leo
Old 1. siječanj 2008, 06:30
Member Group

To je bio savršen! Thank you so much!
Old 1 siječnja 2008, 06:31
Member Group

Moæete li pomoć mene sa neki drugi problem. Kako bih link razmjena preko net za web pristup?
Old 1. siječanj 2008, 06:41
Donatorska Grupa

Bok

Odlično, Drago mi vas je dobio Internet rad!

Postavljanje poslužitelja za webaccess treba prilično jednostavna stvarno. U zadanom omogućuje razmjenu postavljanje web pristup.
Vjerojatno najjednostavniji način da testirate je ovo, na serveru, ako ide u Internet Explorer i tip: http://localhost/exchange u adresnu traku. Trebali bi tada biti u mogućnosti vidjeti poruka u web pregledniku.

Ako je to radio, on je jednostavno proces otvarajući se vatrozidima odobriti pristup portu 80 na serveru s Interneta.
Mislim da bi to moglo biti jednostavnije ako bi mogao ček ako Internet utvrde lokalno na server i onda možemo otići odande.
Također, ako bi mogao pustiti mene znati ako je Standard ili Premium verziju koju trenutno koristite? Nagrada je SQL i ISA Server standard ali ne?

Nadam se da ovo ima smisla.

Mnogo Hvala

Leo
Old 1 siječnja 2008, 11:02
Member Group

Yep radi fino lokalno. Imam Port 80 proslijeđeni na server također. Našto JA tip statička IP u moj browser (off site) je does'nt proći. Da li je potrebno exhange ostalim lukama otvorenim? Ili sam ja nešto tipa pretpostavimo da nakon ip? Pokušao sam IP adresu slijedi / exchange .. no ništa.
Old 1 siječnja 2008, 11:07
Donatorska Grupa

Bok

Koju verziju SBS imate, Standard ili Premium?

Njegova je moguće da je ISA firewall blokira ga.

Mnogo Hvala

Leo
Old 1 siječnja 2008, 11:16
Member Group

Im iskreno ne znam. Gdje bih pronaći ovaj vanjska strana? I ne samo to govori svojim Windows Server 2003 za Small Server.
Old 3 siječnja 2008, 17:00
Donatorska Grupa

Bok

Nažalost to mi je trebalo tako dugo da odgovori.

Vjerojatno najjednostavniji način da se javite ako imate premium ili standard je da provjerite vremenske imate ISA Server instaliran. Vi svibanj moći naći to u Start> Programs izbornika.

Ako bilo bi bilo da vam pomogne, ja mogu daljinski upravljač vašeg servera i dobiti ovaj setup pravo za vas.

Nadam se da ovo pomaže.

Mnogo Hvala

Leo
Old 10 siječanj 2008, 13:43
Member Group

Nope does'nt izgleda da je ISA Server instaliran ... Hoće li to i dalje biti moguće podešavanje Outlook na daljinu?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.