![]() |
|
| |||
| |||
| היי! SBS שלה ב-Windows Server 2003 עם exhange. קיימת כבר תוכנית ההתקנה של תחום הדואר, אך הוא מעוניין Setup דואר תחום אחר בשרת. אז יהיו שניים. את רשומות ה-MX וגם הרשומה כבר Setup תחום נוסף על כך שהוא מוכן ללכת. רק צריך להוסיף את הדומיין על השרת. איך אני הולך על זה? תודה מראש !!!!! סטפן |
|
| |||
| |||
| הי הדרך הקלה ביותר לעשות זאת היא להיכנס שרת ניהול מתפריט התחל. ברגע שאתה שלהם, לחץ על ניהול מתקדם. לאחר מכן, לחץ על + ליד YOURDOMAIN (Exchange) אפשרות לאחר מכן, לחץ על + על ידי הנמענים. לאחר מכן לחץ על נמען מדיניות, מדיניות המכונה "מדיניות ברירת מחדל" צריך להופיע הימנית שטח לבן. לחץ לחיצה ימנית על זה, ולחץ עליו ולאחר מכן לחץ על מאפיינים. בתיבה שמופיע לחץ על כתובות דוא"ל (מדיניות) הכרטיסייה. לאחר מכן ליצור כתובת SMTP באמצעות לחצן חדש בתחתית. הכתובת צריכה להיות @ ואחריו התחום החדש שלך. אז זה אמור לעדכן את כל חשבונות המשתמש עם כתובת דוא"ל זו אם יש לך את תוכנית ההתקנה של ברירת המחדל. לכן, אם משתמש היה את כתובת הדוא"ל bob@olddomain.com, הם צריכים את זה עכשיו ו bob@newdomain.com. אני מקווה שזה עזר לך, אנא אל תהססו לפנות אלי אם אתה צריך יותר עזרה או ייעוץ. תן לי אתה יודע איך להסתדר. Many thanks ליאו |
|
| |||
| |||
| זה היה מושלם! תודה רבה! |
|
| |||
| |||
| האם אתה יכול לעזור לי עם בעיה אחרת. איך הייתי Exchange דרך הקישור נטו עבור Web Access? |
|
| |||
| |||
| הי מצויין, אני שמח שיש לך את זה עובד! הגדרת את השרת ל webaccess צריך להיות פשוט ממש יפה. במצב ברירת המחדל של תוכנית ההתקנה של Exchange האינטרנט מאפשר גישה. כנראה הדרך הקלה ביותר לבדוק זאת היא על שרת אם אתה נכנס לתוך Internet Explorer ו-Type: http://localhost/exchange לתוך שורת הכתובת. אז אתה אמור להיות מסוגל לראות את הודעות הדוא"ל של דפדפן האינטרנט. אם זה עבד, זה פשוט תהליך של פתיחת את חומות אש לתת גישה ליציאה 80 בשרת מהאינטרנט. אני חושב שזה יכול להיות קל יותר אם אתה יכול לבדוק אם זה עובד מקומית על השרת ולאחר מכן אנחנו יכולים ללכת משם. גם אם אתה יכול תודיע לי אם היא רגילה או פרימיום גרסה אתה משתמש? יש פרימיום SQL Server ו-ISA אבל לא רגיל? אני מקווה שזה הגיוני. Many thanks ליאו |
|
| |||
| |||
| כן זה עובד בסדר גמור מקומי. יש לי יציאת 80 העברתי לשרת גם. כשאני הקלד את כתובת IP סטטית לתוך הדפדפן שלי (מחוץ לאתר) זה does'nt לעבור. Exhange האם צריך לפתוח יציאות אחרות? או שאני מניח להקליד משהו אחרי ה-IP? ניסיתי את כתובת ה-IP ואחריו / Exchange .. עם זאת שום דבר בכלל. |
|
| |||
| |||
| הי איזה גירסה של SBS יש לך, או פרימיום רגיל? ייתכן כי את חומת האש של ISA חוסם את זה. Many thanks ליאו |
|
| |||
| |||
| Im באמת לא בטוח. איפה הייתי מוצא את זה? אני פשוט לא אומר את זה ב-Windows Server 2003 עבור שרת קטן. |
|
| |||
| |||
| הי מצטער שזה לקח לי כל כך הרבה זמן תגובה. כנראה הדרך הקלה ביותר כדי לדעת אם יש לך פרימיום או Standard היא לבדוק את מזג האוויר יש ISA Server מותקן. ייתכן שתוכל למצוא את זה התחל> תוכניות בתפריט. אם זה יהיה כל לסייע לך, אני יכול לשלוט מרחוק את השרת וקבל התקנה זו המתאימה לך. אני מקווה שזה עוזר. Many thanks ליאו |
|
| |||
| |||
| לא נראה שיש does'nt ISA Server מותקן ... האם זה עדיין יהיה אפשרי ופתחת Outlook מרחוק? |