mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Mail Exchange Server Help!

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 28, 2007, 17:10
Narys

Default Mail Exchange Server Help!

Hi!
"Windows SBS Server 2003 exhange. Jau yra domeno įdiegimo pašto, tačiau norėtų setup kitą pašto domeno serveryje. Taigi bus dvi.

Įrašus ir rezultatai jau setup dėl papildomo domeno, kad jis yra pasirengęs eiti. Reikia tik pridėti domeno serveryje. Kaip eiti apie tai?

Thanks in advance !!!!!
Stephen
Old Gruodis 29, 2007, 18:49
Donorų grupės

Labas

Pats paprasčiausias būdas tai padaryti yra eiti į Server Management nuo meniu Pradėti.
Kai esate savo, spauskite Išplėstinė valdymas.
Tada spauskite + prie yourdomain (Exchange) variantas
Tada spauskite + gavėjams.
Tada paspauskite Recipient Policies, politika "Default politika" turėtų pasirodyti dešinėje baltas plotas.
Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite šį, ir spustelėkite jį, tada spustelėkite Ypatybės.
Be lange paspauskite elektroninio pašto adresus (politiką) tab.
Tada sukurkite naują SMTP Address naudojant naują mygtuką apačioje.
Adresas turi būti @ po jūsų naują domeną.

Tai turėtų atnaujinti visus vartotojų sąskaitų šiuo elektroninio pašto adresu, jei turite numatytąjį nustatymą. Taigi, jei vartotojas buvo elektroninio pašto adresas bob@olddomain.comJie dabar, kad ir bob@newdomain.com.

I hope this helps, ir nedvejodami susisiekite su manimi, jei jums reikia nebereikia patarimo ar pagalbos.

Let me know, kaip jums kartu.
Ačiū

Liūtas
Old 1 sausis 2008, 06:30
Narys

Tai buvo puikus! Thank you so much!
Old 1 sausis 2008, 06:31
Narys

Ar galite padėti man kitu klausimu. Kaip aš Link exchange per interneto prieigą internete?
Old 1 sausis 2008, 06:41
Donorų grupės

Labas

Puikus, I'm glad you got it working!

Nustatymas serverio Up for WebAccess turėtų būti gana paprasta tikrai. Numatytasis nustatymas keistis leidžia prieigą prie interneto.
Turbūt lengviausias būdas išbandyti tai, apie serverį, jei jūs einate į Internet Explorer ir tipas: http://localhost/exchange į adreso juostą. Jums reikia tada galės pamatyti interneto naršyklę el.

Jei tai dirbo, tai tiesiog atverti užkardos suteikti priėjimą prie uosto 80 iš interneto serverio procesas.
Manau, kad tai gali būti paprasčiau, jei galima patikrinti, ar ji veikia vietiniame serveryje, tada mes galime eiti iš ten.
Pat, jei galėtumėte man pranešti, jei ji yra standartinė arba Premium versiją naudojate? Priemoka SQL ir ISA Server, bet standartas ne?

I hope this makes sense.

Ačiū

Liūtas
Old 1 sausis 2008, 11:02
Narys

Yep It works fine locally. Turiu 80 uostą perduoti į serverį taip pat. Kai aš tipo statinis IP į savo naršyklę (ribų) ji does'nt pereiti. Ar exhange reikia kitų uostų pradėti? Ar turiu Aš manau, kad tipo kažkas po TL? Bandžiau IP adresą, po to / Exchange .. Tačiau nieko.
Old 1 sausis 2008, 11:07
Donorų grupės

Labas

Kokia versija SBS turite Standard arba priemoką?

Jos gali būti, kad ISA Firewall blokuoja ji.

Ačiū

Liūtas
Old 1 sausis 2008, 11:16
Narys

Im dorai nežinote. Kur man rasti tai dėmesį? Aš tiesiog ne jis sako "Windows Server 2003 for Small Server.
Old Sausis 3, 2008, 17:00
Donorų grupės

Labas

Atsiprašome, kurių ji ėmėsi man taip ilgai atsakymo.

Turbūt lengviausias būdas sužinoti ar turite "Premium ar standartas patikrinti oro turite ISA Server. Jūs galite ieškoti šio Start> Programs meniu.

Jei ji būtų kaip nors padėti Jums, galėjau nuotolinio valdymo serverio ir gauti šios instrukcijos jums.

I hope this helps.

Ačiū

Liūtas
Old Sausis 10, 2008, 13:43
Narys

Nope does'nt atrodo ISA Server įrengta ... Ar ji vis dar galima sukonfigūruoti Outlook nuotoliniu būdu?
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Pašto serverį Windows IPv6 aplinka? maze21 Windows "operacinės sistemos 0 2 birželis 2009 11:23
Atidarykite pašto uosto 25 Windows Server 2003 R2 Standard Edition TheDihDah Windows "operacinės sistemos 1 Gegužė 29, 2009 05:16
Server 2003 SBS su mainų sistema Grand Windows "operacinės sistemos 0 Gegužė 25, 2009 09:23
Outlook negali prisijungti prie pašto serverio thingie2 Paštas, VoIP & MP Aptarimas 6 Balandis 27, 2009 13:30
Pagalba - Yahoo - kopijuoja Ne paliktas serveryje suziewongxxx Paštas, VoIP & MP Aptarimas 3 15 rugsėjis 2007 14:54
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.