![]() |
|
| |||
| |||
| Hi! Windows SBS Server 2003 ar exhange. Jau ir domēns setup uz pastu, tomēr vēlētos setup citu pasta domēnu servera. Tāpēc būs divi. MX ieraksti un ieraksts jau ir setup par papildu domēna tāpēc ir gatava iet. Tikai ir pievienot domēna uz servera. Kā es varu iet par šo? Paldies jau iepriekš !!!!! Stephen |
|
| |||
| |||
| Čau Vieglākais veids, kā to izdarīt, ir iedziļināties Server Management no sākuma izvēlne. Kad esat to, noklikšķiniet uz Advanced Management. Tad noklikšķiniet uz + blakus YOURDOMAIN (Exchange) iespējas Tad noklikšķiniet uz + saņēmējiem. Tad noklikšķiniet uz Recipient Policies, politiku "Default politika" ir jāparādās labajā atstarpēm. Tiesības, noklikšķiniet uz to, un noklikšķiniet uz tā un pēc tam noklikšķiniet uz Properties. Šajā lodziņā, kas parādās, noklikšķiniet uz e-pasta adreses (politika) tab. Pēc tam izveidojiet jaunu SMTP adresi, izmantojot jaunās pogas apakšā. Adrese ir @ seko jūsu jauno domēnu. Tas būtu tad atjaunot visas lietotāju kontus ar šo e-pasta adresi, ja jums ir noklusējuma iestatījumu. Tātad, ja lietotājs ir e-pasta adrese bob@olddomain.comViņi tagad būs, ka un bob@newdomain.com. Es ceru, ka tas palīdz, un, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mani, ja jums vairs padomu vai palīdzību. Ļaujiet man zināt, kā jums līdzi. Many thanks Leo |
|
| |||
| |||
| Tas bija ideāls! Thank you so much! |
|
| |||
| |||
| Vai jūs varētu man palīdzēt ar citu problēmu. Kā es Linku apmaiņa pār tiem, interneta piekļuve? |
|
| |||
| |||
| Čau Lielisks, es esmu priecīgs jums tas strādā! Setting servera izveidotas WebAccess būtu diezgan vienkārši tiešām. Ar noklusējuma iestatījumu maiņas ļauj interneta piekļuvi. Iespējams, vienkāršākais veids, kā pārbaudīt šī ir par serveri, ja jūs iedziļināties Internet Explorer un tips: http://localhost/exchange adrešu joslā. Jums tad būtu iespēja redzēt šajā interneta pārlūku e-pastiem. Ja tas ir apstrādāts, tas ir vienkārši atvēršanas process ugunsmūri, lai sniegtu piekļuvi ostas 80 uz serveri no interneta. Es domāju, ka tas varētu būt vieglāk, ja jūs varētu pārbaudīt, vai tā darbojas lokāli uz servera un tad mēs varam doties no turienes. Arī tad, ja jūs varētu man zināmu, ja tas ir standarta vai Premium versiju jūs izmantojat? Piemaksas SQL un ISA serveri bet standarta nav? Es ceru, ka šis ir jēga. Many thanks Leo |
|
| |||
| |||
| Yep it works fine lokāli. Man ir ports 80 nosūtīti serverī arī. Kad es tipa statisko ip manā pārlūkprogrammā (off site) to does'nt iet cauri. Vai exhange vajadzīga cita ports atvērts? Vai man domāt rakstīt kaut pēc ip? Es mēģināju ip adresi, kam seko / exchange .. tomēr neko. |
|
| |||
| |||
| Čau Kādu SBS versija jums ir, Standard un Premium? Iespējams, ka ISA ugunsmūris bloķē to. Many thanks Leo |
|
| |||
| |||
| Im godīgi nav pārliecināts. Kur es varu atrast this out? Es tikai ne tajā teikts, Windows Server 2003 Small Server. |
|
| |||
| |||
| Čau Žēl tā veikusi, mani tik ilgi, lai sniegtu atbildi. Iespējams, vienkāršākais veids, kā pateikt, ja esat Premium Or Standard ir pārbaudīt laika jums ir ISA serveris uzstādīta. Jūs varētu atrast to Start> Programs izvēlnē. Ja tā būtu kāda palīdzība jums, es varētu tālvadība savu serveri un saņemt šo setup tieši Jums. I hope this helps. Many thanks Leo |
|
| |||
| |||
| Nē does'nt, šķiet, ir ISA Server uzstādīta ... Vai tas vēl ir iespējams setup perspektīvu no attāluma? |