mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Email, VoIP & chat Discuţie

Register

Mail Exchange Server ajuta!

Reply

Thread Tools
Old 28 decembrie 2007, 17:10
Grupul de stat

Default Mail Exchange Server ajuta!

Salut!!
Sale Windows Server 2003 cu SBS exhange. Există deja un domeniu de configurare pentru mail, cu toate acestea ar dori să setaţi un alt domeniu mail pe server. Deci nu va fi a doua.

Înregistrările de MX şi un record de configurare sunt deja pe extra domeniu, deci este gata de plecare. Doar trebuie să adăugaţi domeniu la server. Cum merge despre asta?

Multumesc anticipat !!!!!
Stephen
Old 29 decembrie 2007, 18:49
Grupul de donator

Salut

Cel mai uşor mod de a face acest lucru este de a intra în Server Management din meniul Start.
Odată ce vă aflaţi într-lor, faceţi clic pe Advanced Management.
Apoi, faceţi clic pe + de lângă yourdomain (Exchange) opţiunea
Apoi, faceţi clic pe + de destinatari.
Apoi, faceţi clic pe Recipient Politici, o politică numit "Implicit politica" ar trebui să apară în partea dreaptă spaţiul alb.
Click dreapta pe aceasta, şi faceţi clic pe acesta, apoi faceţi clic pe Proprietăţi.
În caseta care apare, faceţi clic pe adresele de e-mail (Politica) filă.
Apoi, creaţi un nou SMTP Adresa folosind noul buton în partea de jos.
Adresa @ ar trebui să fie urmat de noul domeniu.

Acest lucru ar trebui să actualizaţi apoi toate conturile de utilizator cu această adresă de e-mail dacă aveţi un setup implicit. Deci, dacă un utilizator a avut adresa de e-mail bob@olddomain.com, Acestea vor avea ca şi acum bob@newdomain.com.

Sper că acest lucru vă va ajuta, şi vă rugăm să nu ezitaţi să mă contactaţi dacă mai aveţi nevoie de un sfat sau ajutor.

Lasă-mă să ştiu cum ai ajuns împreună.
Multumiri

Leo
Old 1 ianuarie 2008, 06:30
Grupul de stat

Asta a fost perfect! Iti multumesc foarte mult!
Old O 1 2008, 06:31
Grupul de stat

Ai putea să mă ajuţi cu o altă problemă. Cum sa-mi schimb de link-ul pe net pentru acces web?
Old 1 ianuarie 2008, 06:41
Grupul de donator

Salut

Excelent, Ma bucur ca ai luat-o de lucru!

Setarea serverului pentru webaccess ar trebui să fie destul de simplu de fapt. În schimb implicit de configurare permite acces web.
Probabil cel mai simplu mod de a testa acest lucru este, de pe server, dacă te duci în Internet Explorer şi de tip: http://localhost/exchange în bara de adrese. Ar trebui apoi să poată vedea e-mail-uri de browser Web.

Dacă aceasta a lucrat, este pur şi simplu un proces de deschidere a firewall-uri pentru a permite accesul la portul 80 de pe server de pe Internet.
Cred că s-ar putea fi mai uşor dacă aţi putea să verificaţi dacă funcţionează la nivel local pe server şi apoi putem pleca de acolo.
De asemenea, dacă ai putea să-mi spuneţi dacă este Standard sau Premium versiune pe care îl folosiţi? Premium a SQL şi ISA server standard, dar nu?

Sper că acest lucru are sens.

Multumiri

Leo
Old O 1 2008, 11:02
Grupul de stat

Da, funcţionează bine pe plan local. Am portul 80 transmise la server de asemenea. Când m-am tip de IP static în browser-ul meu (de pe site-ul) să treacă printr-does'nt. Are nevoie de exhange alte porturile deschise? Sau am să presupunem tip ceva după perioada de anchetă? Am încercat adresa IP urmat de / schimb .. Cu toate acestea nimic nu la toate.
Old O 1 2008, 11:07
Grupul de donator

Salut

Ce versiune a SBS aveţi, Standard sau Premium?

Sale posibil ca firewall ISA este blocarea acestuia.

Multumiri

Leo
Old O 1 2008, 11:16
Grupul de stat

Im sincer nu sunt sigur. În cazul în care mi-ar găsi la asta? Eu doar nu se spune sa Windows Server 2003 pentru Small Server.
Old 3 ianuarie 2008, 17:00
Grupul de donator

Salut

Îmi pare rău de mine care le-a luat atât de mult timp pentru a răspunde.

Probabil cel mai simplu mod de a afla dacă aveţi Premium sau standard este de a verifica starea vremii pe care le-aţi instalat ISA server. Puteţi găsi acest lucru în Start> Programe de meniu.

Dacă ar fi de nici o ajuta cu ceva, aş putea să vă server de control la distanţă şi de a lua acest setup potrivit pentru dumneavoastră.

Sper că acest lucru vă va ajuta.

Multumiri

Leo
Old 10 ianuarie 2008, 13:43
Grupul de stat

Nu par a fi does'nt ISA Server instalat ... Va fi în continuare posibil să setaţi Outlook la distanţă?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.