menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

Mail Exchange Server pomoc!

Reply

Thread Tools
Old 28.prosince 2007, 17:10
Člen Skupina

Default Mail Exchange Server pomoc!

Ahoj!
Windows SBS Server 2003 s exhange. V súčasnosti už existuje doména nastavenia pre poštu, ale chcete nastaviť iný mail domény na serveri. Takže tam budú dva.

MX záznamy a záznam je už nastavenia v extra domény tak, že je pripravená ísť. Len musíte pridať domény na serveri. Ako môžem ísť o tomto?

Thanks in advance !!!!!
Stephen
Old 29. decembra 2007, 18:49
Darcu Skupina

Nazdar

Najjednoduchším spôsobom, ako to urobiť, je ísť do Server Management z ponuky Štart.
Potom, čo ste vo svojej, kliknite na Advanced Management.
Potom kliknite na + vedľa doména (Exchange) voľba
Potom kliknite na + príjemcovi.
Potom kliknite na príjemcu politiky, politiky s názvom "Predvolená politika" by sa mal objaviť v pravej ruke biely priestor.
Kliknite pravým tlačidlom na to, a kliknite naň a potom kliknite na Vlastnosti.
V okne kliknite na e-mailovej adresy (Politika) tab.
Potom si vytvorte nový SMTP adresu pomocou nového tlačidla v spodnej časti.
Táto adresa by mala byť @ nasledovať vašu novú doménu.

To by sa potom aktualizuje všetky používateľské účty s touto e-mailovú adresu, máte-li predvolené nastavenia. Takže ak používateľ mal e-mailovú adresu bob@olddomain.com, Budú mať teraz, že a bob@newdomain.com.

Dúfam, že to pomôže, a prosím, neváhajte a kontaktujte ma, ak potrebujete radu alebo pomoc už.

Dajte mi vedieť, ako sa dostať ďalej.
Děkuji

Leo
Old 1. januára 2008, 06:30
Člen Skupina

Bolo to perfektné! Díky moc!
Old 1.januára 2008, 06:31
Člen Skupina

Mohli by ste mi pomoct s iným problémom. Ako to mám vzťah výmena za sieť pre prístup na web?
Old 1. januára 2008, 06:41
Darcu Skupina

Nazdar

Výborný, som rád, že máš to pracuje!

Nastavenie servera na programe WebAccess by mala byť naozaj docela jednoduché. V predvolenom nastavení výmeny umožňuje prístup na web.
Asi najjednoduchším spôsobom, ako tento test je na server, ak sa do programu Internet Explorer a zadajte príkaz: http://localhost/exchange do adresného riadku. Tie by potom mali byť schopné zobraziť e-mailov vo webovom prehliadači.

Ak tento pracoval, je jednoducho proces otvorenia brány firewall pre prístup na port 80 na serveri z internetu.
Myslím, že to môže byť jednoduchšie, ak by ste mohli zistiť, či to funguje lokálne na serveri a potom môžeme ísť tam.
Aj keby ste mi dal vedieť, keď je štandard alebo Premium verzia? Premium má SQL server a ISA ale nie je štandard?

Dúfam, že má zmysel.

Děkuji

Leo
Old 1.januára 2008, 11:02
Člen Skupina

Teraz to funguje pokutu na mieste. Mám port 80 postúpený na serveri tiež. Keď som typ statickú ip do svojho prehliadača (off site) je does'nt prejsť. Má exhange potrebu ďalších portov otvorené? Alebo som já předpokládám písať niečo po ip? Zkoušel jsem IP adresu nasledovala / výmena .. však vôbec nič.
Old 1.januára 2008, 11:07
Darcu Skupina

Nazdar

Akú verziu SBS máte, Standard alebo Premium?

Jeho možné, že ISA firewall blokuje ju.

Děkuji

Leo
Old 1.januára 2008, 11:16
Člen Skupina

Im úprimne si nejsem jistá. Ak by som mal nájsť to? Len nie to hovorí jeho Windows Server 2003 pre Small Server.
Old 3 januára 2008, 17:00
Darcu Skupina

Nazdar

Je mi ľúto, že ma tak dlho na odpoveď.

Asi najjednoduchším spôsobom, ako zistiť, či máte Premium alebo Standard je kontrolovať počasia máte ISA Server nainštalovaný. Tie môžu byť schopní nájsť v Štart> Programy menu.

Ak by to byť akékoľvek pomôcť vám, že som mohol diaľkové ovládanie vášho servera a získať toto nastavenie práve pre Vás.

Dúfam, že to pomôže.

Děkuji

Leo
Old 10 január 2008, 13:43
Člen Skupina

Nie does'nt Zdá sa, ISA Server nainštalovaný ... Bude aj naďalej možné nastaviť výhľad na diaľku?
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Mail server v systéme Windows v prostredí IPv6? maze21 Operačné systémy Windows 0 2. júna 2009 11:23
Otvorené mail port 25 na Windows Server 2003 R2 Standard Edition TheDihDah Operačné systémy Windows 1 29. máj 2009 05:16
Server SBS 2003 s výmenný systém grand Operačné systémy Windows 0 25. mája 2009 09:23
Outlook sa nemôže pripojiť k Mail Server thingie2 Email, VoIP & IM Diskusia 6 27 apríla 2009 13:30
Pomoc - Yahoo Mail - Kópia nezostalo na serveri suziewongxxx Email, VoIP & IM Diskusia 3 15. September 2007 14:54
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.