мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Маил Ексцханге Сервер помоћ!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 28. Нов 2007, 17:10
Мембер Гроуп

Default Маил Ексцханге Сервер помоћ!

Бок!
Његова Уиндоус СБС Сервер 2003 са ексханге. Ту је већ домен сетуп за маил, али би хтели сетуп други маил домена на серверу. Тако да ће бити два.

Тхе МКС записе и А запис су већ на постављање додатних домена, тако да је спреман да иде. Само морам додати домен на сервер. Како могу ићи око овог?

Хвала унапред !!!!!
Степхен
Old 29. Нов 2007, 18:49
Донаторска Група

Бок

Најлакши начин да то урадите је да се иде у Сервер Манагемент са менија Старт.
Након што су у својим, кликните на Адванцед Манагемент.
Затим кликните на + поред ЫОУРДОМАИН (Ексцханге) опција
Затим кликните на + од стране примаоца.
Затим кликните на Прималац политике, политика названа "Дефаулт Полицы", требао би се појавити у десница бело простора.
Десним тастером миша кликните на то, и кликните на њу и тада кликните на Својства.
У оквиру који се појави кликните на Е-маил адреса (Политика) картицу.
А затим креирајте нови СМТП Адреса помоћу нови дугме на дну.
Адресу треба @ следи Вашу нову домену.

То би онда модернизирати све корисничке рачуне са овом е-маил адресу ако имате дефаулт сетуп. Дакле, ако корисник има адресу е-поште боб@олддомаин.цом, Они који ће сада имати и боб@неудомаин.цом.

Надам се да ово помаже, и молимо не устручавајте се контактирати мене ако требате више савет или помоћ.

Јави ми како сте добили заједно.
Много Хвала

Лео
Old 1. јануар 2008, 06:30
Мембер Гроуп

То је био савршен! Тханк ыоу со муцх!
Old 1. Мар 2008, 06:31
Мембер Гроуп

Моћи те помоћ мене са неки други проблем. Како бих линк размјена преко нет за уеб приступ?
Old 1. јануар 2008, 06:41
Донаторска Група

Бок

Одлично, Драго ми вас је добио то рад!

Постављање сервера за уебаццесс треба прилично једноставна стварно. У датом омогућава размену постављање уеб приступ.
Вероватно најједноставнији начин да тестирате је ово, на серверу, ако иде у Интернет Експлорер и тип: хттп://лоцалхост/ексцханге у за адресе. Требало би тада бити у могућности да видим поруке у веб прегледачу.

Ако је то радио, он је једноставно процес отварајући се заштитног зида одобрити приступ порту 80 на серверу са Интернета.
Мислим да би то могло бити једноставније ако би могао провјерити ако то утврде локално на сервер и онда можемо отићи оданде.
Такође, ако би могао јави ми ако је Стандард или Премиум верзију коју тренутно користите? Награда је СКЛ и ИСА Сервер стандард али не?

Надам се да ово има смисла.

Много Хвала

Лео
Old 1. Мар 2008, 11:02
Мембер Гроуп

Ыеп ради фино локално. Имам Порт 80 прослијеђени на сервер такође. Нашто ЈА тип статичку ИП у мој броусер (офф сите) је доес'нт проћи. Да ли је потребно ексханге осталим лукама отвореним? Или сам ја нешто типа претпоставимо да након ип? Покушао сам ИП адресу следи / ексцханге .. но ништа.
Old 1. Мар 2008, 11:07
Донаторска Група

Бок

Коју верзију СБС имате, Стандард или Премиум?

Његова је могуће да је ИСА фиреуалл блокира га.

Много Хвала

Лео
Old 1. Мар 2008, 11:16
Мембер Гроуп

Им искрено не знам. Где бих за наћи данашји вањска страна? И не само то говори својим Уиндоус Сервер 2003 за Смалл Сервер.
Old 3. Мар 2008, 17:00
Донаторска Група

Бок

Нажалост то ми је требало тако дуго да одговори.

Вероватно најједноставнији начин да се јавите ако имате премиум или стандард је да проверите временске имате ИСА Сервер инсталиран. Ви мај моћи наћи то у Старт> Програмс менију.

Ако било би било да вам помогне, ја могу да даљински управљач вашег сервера и добити овај сетуп право за вас.

Надам се да ово помаже.

Много Хвала

Лео
Old 10. Мар 2008, 13:43
Мембер Гроуп

Нопе доес'нт изгледа да је ИСА Сервер инсталиран ... Хоће ли то и даље бити могуће подешавање Оутлоок на даљину?
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц