az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma

Register

Mail Exchange Server yardım!

Reply

Konu Araçları
Old 28 Aralık 2007, 17:10
Üye Grubu

Default Mail Exchange Server yardım!

Merhaba!
Bu Windows SBS Server 2003 exhange ile. Zaten posta için bir etki alanı kurgusunda Ancak kurulumu için sunucu üzerinde başka bir posta etki alanı istiyorum. Yani iki olacaktır.

Böylece gitmek için hazır olan MX kayıtları ve A kaydı zaten ekstra alan üzerinde kurulum vardır. Sadece sunucuya etki alanı eklemek. Bunu nasıl hakkında gidiyorsun?

Thanks in advance !!!!!
Stephen
Old 29 Aralık 2007, 18:49
Bağış Grubu

Merhaba

Bunu yapmanın en kolay yolu Sunucu Yönetimi bir başlangıç menüsünden gitmek.
Sonra Gelişmiş Yönetim üzerine tıklayın bulunmaktadır.
Için + yanındaki kullanıcıadınız (Exchange) seçeneğini tıklayın
Alıcılar, + tarafından tıklayalım.
Alıcı İlkeleri'ni bir politika üzerinde Sonra "Varsayılan Politikası" sağ beyaz alanı görünecektir.
Bu sağ tıklayın ve tıklayın ve sonra Özellikler'i tıklayın.
Bu e-posta adreslerini üzerinde (İlke) sekmesini tıklatın görünen kutusunda.
Sonra altındaki yeni düğmesini kullanarak yeni bir SMTP adresi oluşturun.
Adresini @ yeni alan takip edilmelidir.

Eğer varsayılan bir ayar varsa, bu o zaman bu e-posta adresi ile tüm kullanıcı hesaplarını güncelleme gerekir. Eğer bir kullanıcının e-posta adresi vardı bob@olddomain.com, Artık sahip olacak ve bu bob@newdomain.com.

Bu yardım, umut ve eğer artık tavsiye veya yardıma ihtiyacınız benimle temas kurmaktan çekinmeyin.

Bana nasıl geçinmek bildirin.
Pek çok teşekkürler

Leo
Old 1 Ocak 2008, 06:30
Üye Grubu

Bu mükemmel! Çok teşekkür ederim!
Old 1 Ocak 2008, 06:31
Üye Grubu

Başka bir konuda bana yardımcı olabilir. Nasıl web erişimi için net üzerinden alış bağlantı ki?
Old 1 Ocak 2008, 06:41
Bağış Grubu

Merhaba

Mükemmel, çok memnunum bu çalışma var!

Için webaccess güzel gerçekten basit olmalıdır sunucu ayarlama. Varsayılan kurulum kur web erişim sağlar.
Eğer Internet Explorer ve tipi girmek Bu test etmek Muhtemelen en kolay yolu, sunucu üzerinde: http://localhost/exchange adres çubuğuna yapıştırın. Daha sonra, web tarayıcısı ve e-postaları görmek gerekir.

Bu çalıştı, sadece internetten Sunucudaki port 80 'e erişim sağlamak için güvenlik duvarları açmak bir süreçtir.
Eğer bunu yerel sunucu ve sonra oradan gidebilirsiniz çalışır eğer kontrol edebilir daha kolay olabilir.
Eğer o da eğer misin bana haber Standart veya kullandığınız Premium sürümü? Premium SQL ve ISA sunucu ama standart değil mi?

Bu mantıklı umuyoruz.

Pek çok teşekkürler

Leo
Old 1 Ocak 2008, 11:02
Üye Grubu

Evet bu yerel düzgün çalışmaktadır. Ben bağlantı noktası 80 sunucuya da iletildi. Ben tipi statik IP Tarayıcımda sitesi () bu git does'nt kapalı yapıştırın. Exhange diğer bağlantı noktalarının açık olması gerekir? Yoksa tip şeyler için ip sonra varsayalım ki? Ben ip adresi / değişim .. takip denedim Ancak hiçbir şey.
Old 1 Ocak 2008, 11:07
Bağış Grubu

Merhaba

SBS hangi sürümünü, var Standart veya Premium?

Onun bu ISA güvenlik duvarı da engelliyor olabilir.

Pek çok teşekkürler

Leo
Old 1 Ocak 2008, 11:16
Üye Grubu

Im gerçekten emin değilim. Nerede bu öğrenmek ki? Sadece hayır onu söylüyor ve Windows Server 2003 Küçük Server.
Old 3 Ocak 2008, 17:00
Bağış Grubu

Merhaba

Bunu cevaplamak uzun yaz almıştır üzgünüm.

Söylemek Muhtemelen en kolay yolu eğer Premium Veya Standart ISA sunucunuz varsa hava kontrol etmek için yüklü olması gerekmektedir. , Başlangıç Bu bulmaya> Programlar menüsünde olabilir.

Eğer herhangi bir yardım size, ben uzaktan kumanda sunucunuzun olması ve sizin için bu ayarları doğru almak.

I hope this helps.

Pek çok teşekkürler

Leo
Old 10 Ocak 2008, 13:43
Üye Grubu

Hayır does'nt ISA Server gibi görünüyorlar yüklü ... Will hala kurulum görünüm için uzaktan mümkün olabilecek mi?
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından