менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Mail Exchange Server Help!

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 грудня 2007, 17:10
Член групи

Default Mail Exchange Server Help!

Привіт!
Його Windows SBS Server 2003 з помінятися. Існує вже Налаштування домену поштою, однак хотіли б встановити інший поштовий домен на сервері. Так що буде два.

MX запису і запис вже на установку додаткового домену, так що він готовий піти. Просто потрібно додати домен на сервері. Як мені звернутися з цього приводу?

Thanks In Advance !!!!!
Стівен
Old 29 грудня 2007, 18:49
Донор групи

Привіт

Найпростіший спосіб зробити це вдаватися Server Management з меню "Пуск".
Коли ви перебуваєте в їх, клацніть по Advanced Management.
Потім натисніть на + поруч з ВашДомен (Exchange) варіант
Потім клацніть на значку + одержувачів.
Потім натисніть політики одержувачів політики під назвою "Політика за замовчуванням" повинна з'явитися в правій руці білий простір.
Клацніть правою кнопкою миші з цього питання, і натисніть кнопку, а потім виберіть пункт Властивості.
У вікні натисніть на адреси електронної пошти (Політика) вкладку.
Потім створіть новий SMTP адреси за допомогою нової кнопки в нижній частині.
Адреса повинен бути @ потім Ваш новий домен.

Це має потім оновити всі облікові записи користувачів з цієї адреси електронної пошти, якщо у вас за замовчуванням. Так, якщо користувач був адреса електронної пошти bob@olddomain.com, Вони будуть тепер, що й bob@newdomain.com.

Я сподіваюся, що це допомагає, будь ласка, не соромтеся звертатися до мене, якщо Вам потрібно більше порадою або допомогою.

Дозвольте мені знати, як ви отримаєте разом.
Many Thanks

Болгарський твердий лев
Old 1 січня 2008, 06:30
Член групи

Це був досконалий! Большое вам спасибо!
Old 1 січня 2008, 06:31
Член групи

Не могли б ви допомогти мені з іншим питанням. Як би я обміну посиланнями по мережі для веб-доступу?
Old 1 січня 2008, 06:41
Донор групи

Привіт

Дуже добре, я радий, що Ви отримали це працює!

Налаштування сервера Up For WebAccess має бути досить просто реально. В обмін налаштування за замовчуванням дозволяє веб-доступ.
Мабуть, найпростіший спосіб перевірити це, на сервері, якщо ви йдете в Internet Explorer і введіть: http://localhost/exchange в адресному рядку. Після цього ви зможете побачити листа в веб-браузері.

Якщо це працює, це просто процес відкриття брандмауерів, щоб надати доступ до порту 80 на сервері в Інтернеті.
Я думаю, було б легше, якби ви могли перевірити, чи працює він на локальному сервері, а потім ми можемо йти далі.
Крім того, якщо ви повідомите мені, якщо він є стандартним або Premium версії, яку ви використовуєте? Premium має SQL і ISA Server, а не стандартні?

Я сподіваюся, що це робить зміст.

Many Thanks

Болгарський твердий лев
Old 1 січня 2008, 11:02
Член групи

Та він працює на місцевому рівні. Я порту 80 направлені також на сервері. Коли я вкажіть статичний IP в моєму браузері (Off Site) вона does'nt пройти. Лі помінятися потрібні інші порти відкриті? Або я припустити, щоб надрукувати що-небудь після ІС? Я спробував IP-адресу, потім / обмін .. Однак нічого.
Old 1 січня 2008, 11:07
Донор групи

Привіт

Яка версія SBS у вас є, Standard або Premium?

Її можливо, що брандмауер ISA блокує його.

Many Thanks

Болгарський твердий лев
Old 1 січня 2008, 11:16
Член групи

Їм чесно не знаю. Де б мені це з'ясувати? Я просто не сказано свою Windows Server 2003 для невеликого сервера.
Old 3 січня 2008, 17:00
Донор групи

Привіт

Вибачте Мені знадобилося так багато часу для відповіді.

Мабуть, найпростіший спосіб дізнатися, якщо у вас є преміум або стандарт для перевірки погода у вас встановлений ISA Server. Ви зможете знайти це в меню Пуск> Програми меню.

Якщо вона буде мати будь-яку допомогу, я могла віддаленого керування сервером і отримати це налаштування для Вас.

Я сподіваюся, це допоможе.

Many Thanks

Болгарський твердий лев
Old 10 січня 2008, 13:43
Член групи

Nope does'nt здається, ISA Server встановлений ... Чи буде ще можна налаштувати Outlook дистанційно?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Поштовий сервер в Windows в середовищі IPv6?? maze21 Операційні системи Windows 0 2 червня 2009 11:23
Відкрито майже 25 порту на Windows Server 2003 R2 Standard Edition TheDihDah Операційні системи Windows 1 29 травня 2009 05:16
Сервер SBS 2003 з Exchange System Гранд Операційні системи Windows 0 25 травня 2009 09:23
Outlook не вдається підключитися до поштового сервера thingie2 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 6 27 квітня 2009 13:30
Довідка - Yahoo Mail - копії не залишилося на сервері suziewongxxx Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 3 15 вересня 2007 14:54
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.