![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт! Його Windows SBS Server 2003 з помінятися. Існує вже Налаштування домену поштою, однак хотіли б встановити інший поштовий домен на сервері. Так що буде два. MX запису і запис вже на установку додаткового домену, так що він готовий піти. Просто потрібно додати домен на сервері. Як мені звернутися з цього приводу? Thanks In Advance !!!!! Стівен |
|
| |||
| |||
| Привіт Найпростіший спосіб зробити це вдаватися Server Management з меню "Пуск". Коли ви перебуваєте в їх, клацніть по Advanced Management. Потім натисніть на + поруч з ВашДомен (Exchange) варіант Потім клацніть на значку + одержувачів. Потім натисніть політики одержувачів політики під назвою "Політика за замовчуванням" повинна з'явитися в правій руці білий простір. Клацніть правою кнопкою миші з цього питання, і натисніть кнопку, а потім виберіть пункт Властивості. У вікні натисніть на адреси електронної пошти (Політика) вкладку. Потім створіть новий SMTP адреси за допомогою нової кнопки в нижній частині. Адреса повинен бути @ потім Ваш новий домен. Це має потім оновити всі облікові записи користувачів з цієї адреси електронної пошти, якщо у вас за замовчуванням. Так, якщо користувач був адреса електронної пошти bob@olddomain.com, Вони будуть тепер, що й bob@newdomain.com. Я сподіваюся, що це допомагає, будь ласка, не соромтеся звертатися до мене, якщо Вам потрібно більше порадою або допомогою. Дозвольте мені знати, як ви отримаєте разом. Many Thanks Болгарський твердий лев |
|
| |||
| |||
| Це був досконалий! Большое вам спасибо! |
|
| |||
| |||
| Не могли б ви допомогти мені з іншим питанням. Як би я обміну посиланнями по мережі для веб-доступу? |
|
| |||
| |||
| Привіт Дуже добре, я радий, що Ви отримали це працює! Налаштування сервера Up For WebAccess має бути досить просто реально. В обмін налаштування за замовчуванням дозволяє веб-доступ. Мабуть, найпростіший спосіб перевірити це, на сервері, якщо ви йдете в Internet Explorer і введіть: http://localhost/exchange в адресному рядку. Після цього ви зможете побачити листа в веб-браузері. Якщо це працює, це просто процес відкриття брандмауерів, щоб надати доступ до порту 80 на сервері в Інтернеті. Я думаю, було б легше, якби ви могли перевірити, чи працює він на локальному сервері, а потім ми можемо йти далі. Крім того, якщо ви повідомите мені, якщо він є стандартним або Premium версії, яку ви використовуєте? Premium має SQL і ISA Server, а не стандартні? Я сподіваюся, що це робить зміст. Many Thanks Болгарський твердий лев |
|
| |||
| |||
| Та він працює на місцевому рівні. Я порту 80 направлені також на сервері. Коли я вкажіть статичний IP в моєму браузері (Off Site) вона does'nt пройти. Лі помінятися потрібні інші порти відкриті? Або я припустити, щоб надрукувати що-небудь після ІС? Я спробував IP-адресу, потім / обмін .. Однак нічого. |
|
| |||
| |||
| Привіт Яка версія SBS у вас є, Standard або Premium? Її можливо, що брандмауер ISA блокує його. Many Thanks Болгарський твердий лев |
|
| |||
| |||
| Їм чесно не знаю. Де б мені це з'ясувати? Я просто не сказано свою Windows Server 2003 для невеликого сервера. |
|
| |||
| |||
| Привіт Вибачте Мені знадобилося так багато часу для відповіді. Мабуть, найпростіший спосіб дізнатися, якщо у вас є преміум або стандарт для перевірки погода у вас встановлений ISA Server. Ви зможете знайти це в меню Пуск> Програми меню. Якщо вона буде мати будь-яку допомогу, я могла віддаленого керування сервером і отримати це налаштування для Вас. Я сподіваюся, це допоможе. Many Thanks Болгарський твердий лев |
|
| |||
| |||
| Nope does'nt здається, ISA Server встановлений ... Чи буде ще можна налаштувати Outlook дистанційно? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Поштовий сервер в Windows в середовищі IPv6?? | maze21 | Операційні системи Windows | 0 | 2 червня 2009 11:23 |
| Відкрито майже 25 порту на Windows Server 2003 R2 Standard Edition | TheDihDah | Операційні системи Windows | 1 | 29 травня 2009 05:16 |
| Сервер SBS 2003 з Exchange System | Гранд | Операційні системи Windows | 0 | 25 травня 2009 09:23 |
| Outlook не вдається підключитися до поштового сервера | thingie2 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 6 | 27 квітня 2009 13:30 |
| Довідка - Yahoo Mail - копії не залишилося на сервері | suziewongxxx | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 3 | 15 вересня 2007 14:54 |
| Різьба Інструменти | |
| |