![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм като проблеми при опит да се свържете директно от уеб сайтове. Когато направите следното послание показва, "Не може да се извърши тази операция, тъй като по подразбиране мейл клиент, не е правилно инсталирана" Какъв е проблемът и какво трябва да направя, за да поправя това? |
|
| |||
| |||
| Какво имейл клиент Използвате ли? |
|
| |||
| |||
| Hotmail, Yahoo и BTInternet |
|
| |||
| |||
| Аз не съм сигурен можете да конфигурирате Hotmail и Yahoo, както по подразбиране клиента, освен ако те не са платени версии. Аз мисля, че би БТ би имейл клиент, инсталиран заедно с нея, но не съм запознат с нея. Вие ще трябва да ползвате Gmail или друг клиент, 3-та страна, за да си постави като основен имейл клиент. Опитайте това. Това ръководство ще Ви инструктират за това как да промените своя имейл клиент по подразбиране. 1) Настройките са разположени в Старт> Контролен панел> Add / Remove Programs> Задаване на Програма Достъп и подразбиране> персонализирана 2) Натиснете стрелките сочат надолу, за да разшири персонализирана влизане. 3) В имейл програми, които са инсталирани на вашия компютър трябва да бъдат изброени тук. Поставете отметка до предпочитания от вас имейл клиент. 4) Натиснете бутона ОК. 5) Излезте от контролния панел. Иска ми имаше повече, но това е всичко. Радвам се. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Com порт проб | garye19355 | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 22 Окт 2008 06:11 |
| STOPzilla проблеми? | cheesewheels99 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 2-ро Jan 2008 19:43 |
| Дали този проблем ми дънната платка? | chrisbell17 | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 4 Декември 2007 06:06 |
| Две проб | qwertz | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 3 | 16-то ноември 2007 00:56 |
| FEAR Демо SP проб | xactly | PC & конзолата Gaming | 6 | 1-ви септември 2007 12:37 |
| Нишка Инструменти | |
| |