![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám problémy, když se snaží e-maily přímo z webové stránky. Když jsem se následující zpráva ukazuje, 'Nelze provést tuto operaci, protože výchozí poštovní klient není správně nainstalován' Co je špatně a co mám dělat, aby to spravit? |
|
| |||
| |||
| Co e-mailového klienta používáte? |
|
| |||
| |||
| Hotmail, Yahoo a BTInternet |
|
| |||
| |||
| Nejsem si jistý, že můžete nastavit Hotmail a Yahoo jako výchozí klient, pokud se jedná o placené verze. Já si myslím, že by BT by měl poštovní klient nainstalován spolu s ní, ale nejsem s ním seznámit. Budete muset používat gmail nebo jiného 3. strany klienta dostat ji nastavit jako výchozí poštovní klient. Zkuste to. Tento průvodce vás poučí o tom, jak změnit výchozí poštovní klient. 1) V nastavení se nacházejí v Start> Ovládací panely> Přidat nebo odebrat programy> Nastavení Programy Přístup a výchozí> Vlastní 2) Klikněte na šipky ukazující dolů k rozšíření uživatelského vstupu. 3) V e-mailové programy máte nainstalované v počítači by měly být uvedeny zde. Místo kontroly vedle svého preferovaného e-mailového klienta. 4) Stiskněte tlačítko OK. 5) Konec v Ovládacích panelech. Kéž by bylo více, ale to je vše. Užít si. |