![]() |
|
| |||
| |||
| Είμαι έχοντας προβλήματα κατά την email απευθείας από ιστοσελίδες. Όταν κάνω το ακόλουθο μήνυμα δείχνει, "Δεν ήταν δυνατή η εκτέλεση αυτής της λειτουργίας, επειδή το προεπιλεγμένο πρόγραμμα-πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν έχει εγκατασταθεί σωστά" Ποιο είναι το πρόβλημα και τι πρέπει να κάνω για να το διορθώσω αυτό; |
|
| |||
| |||
| Τι email client χρησιμοποιείτε; |
|
| |||
| |||
| Hotmail, το Yahoo και BTInternet |
|
| |||
| |||
| Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να ρυθμίσετε το Hotmail και Yahoo ως προεπιλεγμένο πελάτη εάν δεν είναι οι εκδόσεις που καταβάλλονται. Θα νομίζετε ότι η ΒΤ θα έχουν ένα email client εγκατασταθεί μαζί με αυτό, αλλά δεν είμαι εξοικειωμένος με αυτό. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το Gmail ή άλλου πελάτη 3ο μέρος για να το ρυθμίσετε ως την προεπιλεγμένη email client. Δοκίμασε αυτό. Αυτός ο οδηγός θα σας υποδείξει πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα ηλ. ταχυδρομείου. 1) Οι ρυθμίσεις που βρίσκονται στην Έναρξη> Πίνακας Ελέγχου> Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων> Ορισμός πρόσβασης και προεπιλογών Προγραμμάτων> Προσαρμογή 2) Πατήστε τα βέλη δείχνουν τα κάτω για να επεκτείνουν την Custom εισόδου. 3) Τα προγράμματα email που έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας θα πρέπει να εγγράφονται εδώ. Τοποθετήστε δίπλα σε έναν έλεγχο της προτίμησής σας email client. 4) Πατήστε το κουμπί OK. 5) Βγείτε από το Control Panel. Θα ήθελα να ήταν περισσότερα, αλλά αυτό είναι. Απολαμβάνω. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θύρα COM προβληματικ | garye19355 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 22 Οκτ 2008 06:11 |
| STOPzilla προβλήματα; | cheesewheels99 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 2η Ιαν 2008 19:43 |
| Είναι αυτό prob μου μητρική πλακέτα; | chrisbell17 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 4 Δεκ 2007 06:06 |
| Δύο προβλήματα | QWERTZ | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 3 | 16 Νοε 2007 00:56 |
| FEAR Demo SP Ανταλλακτήρια | xactly | PC & Console Gaming | 6 | 1η Σεπτεμβρίου 2007 12:37 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |