manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

Mail problema '

Reply

Thread Tools
Old 31. prosinca 2007, 10:41
Member Group

Default Mail problema '

Im 'vlasništvo problem našto težak to direktni e-pošte s web stranice. Kada sam se sljedeće prikazuje poruku "Nije moguće izvršiti ovu operaciju jer zadani mail klijent nije valjano instaliran '
Što nije u redu i što trebam učiniti da ovo popraviti?
Old 31. prosinca 2007, 11:35
Moderator / ica grupe

Default Mail problema '

Što učiniti klijent e-pošte koju koristite?

Old 1 siječnja 2008, 07:41
Member Group

Default Mail problema '

Hotmail, Yahoo i BTInternet
Old 1 siječnja 2008, 09:44
Moderator / ica grupe

Default Mail problema '

Ja sam ne siguran možete konfigurirati Hotmail i Yahoo kao zadani klijent, osim ako su plaćene verzije. Ja bih misliti BT bi e-mail klijent instaliran zajedno s njom, ali nisam upoznat s njom.

Trebat ćete koristiti gmail ili drugog 3rd Party klijenta da ga postaviti kao zadani klijent e-pošte.

Probajte ovo.

Ovaj vodič će vas poučiti o tome kako promijeniti zadani klijent e-pošte.

1) postavke nalaze se u Start> Control Panel> Add / Remove Programs> Postavi Programi i Zadano Access> Custom

2) Kliknite na strelice dolje upozoravaju na proširivanju Custom unos.

3) E-mail programi koje ste instalirali na računalo treba biti navedeni ovdje. Upišite potvrdni do vaše željene klijent e-pošte.

4) Pritisnite OK gumb.

5) Zatvorite upravljačku ploču.

Želim je bilo više, ali to je to. Uživati.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
COM port prob garye19355 Networking, Modemi & VoIP 1 22. listopad 2008 06:11
STOPzilla prob? cheesewheels99 Virus, Spyware i sigurnost 1 2. siječanj 2008 19:43
Je li to vjerojatno moja matična ploča? chrisbell17 CPU, Matične ploče i RAM 1 4. prosinac 2007 06:06
Dva problema qwertz Virus, Spyware i sigurnost 3 16. studeni 2007 00:56
Fear SP Demo prob xactly PC & konzole Igre 6 1. rujan 2007 12:37
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.