![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im 'vlasništvo problem našto težak to direktni e-pošte s web stranice. Kada sam se sljedeće prikazuje poruku "Nije moguće izvršiti ovu operaciju jer zadani mail klijent nije valjano instaliran ' Što nije u redu i što trebam učiniti da ovo popraviti? |
|
| |||
| |||
| Što učiniti klijent e-pošte koju koristite? |
|
| |||
| |||
| Hotmail, Yahoo i BTInternet |
|
| |||
| |||
| Ja sam ne siguran možete konfigurirati Hotmail i Yahoo kao zadani klijent, osim ako su plaćene verzije. Ja bih misliti BT bi e-mail klijent instaliran zajedno s njom, ali nisam upoznat s njom. Trebat ćete koristiti gmail ili drugog 3rd Party klijenta da ga postaviti kao zadani klijent e-pošte. Probajte ovo. Ovaj vodič će vas poučiti o tome kako promijeniti zadani klijent e-pošte. 1) postavke nalaze se u Start> Control Panel> Add / Remove Programs> Postavi Programi i Zadano Access> Custom 2) Kliknite na strelice dolje upozoravaju na proširivanju Custom unos. 3) E-mail programi koje ste instalirali na računalo treba biti navedeni ovdje. Upišite potvrdni do vaše željene klijent e-pošte. 4) Pritisnite OK gumb. 5) Zatvorite upravljačku ploču. Želim je bilo više, ali to je to. Uživati. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| COM port prob | garye19355 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 22. listopad 2008 06:11 |
| STOPzilla prob? | cheesewheels99 | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 2. siječanj 2008 19:43 |
| Je li to vjerojatno moja matična ploča? | chrisbell17 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 4. prosinac 2007 06:06 |
| Dva problema | qwertz | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 16. studeni 2007 00:56 |
| Fear SP Demo prob | xactly | PC & konzole Igre | 6 | 1. rujan 2007 12:37 |
| Thread Tools | |
| |