![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én problémák, amikor megpróbál email közvetlenül websites. Amikor a következő üzenetet mutatja, a "Nem sikerült végrehajtani ezt a műveletet, mivel az alapértelmezett e-mail kliens nincs megfelelően telepítve" Mi a baj, és mit kell tennünk, hogy ezt meg? |
|
| |||
| |||
| Mi az e-mail kliens használ? |
|
| |||
| |||
| Hotmail, Yahoo és BTInternet |
|
| |||
| |||
| Nem vagyok biztos benne, Beállíthatja a Hotmail és a Yahoo, mint alapértelmezett ügyfél, kivéve, ha azok fizetik verzióit. Azt gondolom, hogy a BT volna egy e-mail kliens mentén vele, de én nem ismerik el. Akkor kell használni, a Gmail vagy más, 3. fél ügyfél kap ez meg az alapértelmezett e-mail kliens. Próbáld ki ezt. Ez az útmutató is utasíthatja meg, hogy hogyan változtassa meg az alapértelmezett e-mail kliens. 1) A beállítások találhatók Start> Vezérlőpult> Programok hozzáadása / eltávolítása> Beállítás Programok hozzáférhetősége és alapértelmezései> Egyéni 2) Kattintson a lefelé mutató nyíllal, hogy bővítse a Custom bejegyzést. 3) Az e-mail programok telepítése a számítógépre kell felsorolni itt. Hely ellenőrzése mellett az igényelt e-mail kliens. 4) Nyomja meg az OK gombot. 5) Lépj ki a Control Panel. Bárcsak lenne több, de ennyi. Élvez. |