פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion

Register

דואר prob '

Reply

שרשרת כלים
Old 31 דצמבר 2007, 10:41
חבר קבוצת

Default דואר prob '

אני נתקל בבעיות בעת הניסיון דוא"ל ישירות מתוך אתרי אינטרנט. כאשר אני עושה את ההודעה הבאה מופעים, 'אין אפשרות לבצע את הפעולה, כי ברירת המחדל של לקוח הדואר אינו מותקן כראוי'
מה לא בסדר ומה עלי לעשות כדי לתקן את זה?
Old 31 דצמבר 2007, 11:35
מנהל קבוצת

Default דואר prob '

מה לעשות לקוח דואר אלקטרוני אתה משתמש?

Old 1 ינואר 2008, 07:41
חבר קבוצת

Default דואר prob '

Hotmail, Yahoo ו BTInternet
Old 1 ינואר 2008, 09:44
מנהל קבוצת

Default דואר prob '

אני לא בטוח שאתה יכול להגדיר את Hotmail ו-Yahoo כברירת מחדל, אלא אם הלקוח הם שילמו את הגרסאות. הייתי חושב BT היה מותקן דוא"ל לקוח אך יחד עם זאת איני מכיר אותו.

תצטרך להשתמש ב-Gmail או אחרת 3 צד הלקוח כדי להשיג את זה להגדיר כברירת המחדל של לקוח הדוא"ל.

נסה את זה.

מדריך זה יהיה להנחות אותך כיצד לשנות את ברירת המחדל של לקוח הדוא"ל.

1) ההגדרות נמצאות התחל> לוח הבקרה> הוספה / הסרה של תוכניות> בחר תוכניות גישה וברירות מחדל> התאמה אישית

2) לחץ על החצים המצביעים למטה כדי להרחיב את הכניסה אישית.

3) יש לך תוכניות דוא"ל מותקן במחשב שלך צריך להיות רשום כאן. מקם את הסימון ליד המועדפת לקוח הדוא"ל.

4) לחצו על כפתור OK.

5) יציאה את לוח הבקרה.

הלוואי היו יותר, אבל זה הכל. ליהנות.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
יציאת COM prob garye19355 רישות, מודמים & VoIP 1 22 אוקטובר 2008 06:11
STOPzilla prob? cheesewheels99 וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 1 2nd ינואר 2008 19:43
האם זה prob לוח האם שלי? chrisbell17 CPUs, Motherboards & RAM 1 4th דצמבר 2007 06:06
שני prob qwertz וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 3 16th נובמבר 2007 00:56
פחד הדגמה SP Prob xactly PC & קונסולת משחקים 6 1 ספטמבר 2007 12:37
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.