![]() |
|
| |||
| |||
| אני נתקל בבעיות בעת הניסיון דוא"ל ישירות מתוך אתרי אינטרנט. כאשר אני עושה את ההודעה הבאה מופעים, 'אין אפשרות לבצע את הפעולה, כי ברירת המחדל של לקוח הדואר אינו מותקן כראוי' מה לא בסדר ומה עלי לעשות כדי לתקן את זה? |
|
| |||
| |||
| מה לעשות לקוח דואר אלקטרוני אתה משתמש? |
|
| |||
| |||
| Hotmail, Yahoo ו BTInternet |
|
| |||
| |||
| אני לא בטוח שאתה יכול להגדיר את Hotmail ו-Yahoo כברירת מחדל, אלא אם הלקוח הם שילמו את הגרסאות. הייתי חושב BT היה מותקן דוא"ל לקוח אך יחד עם זאת איני מכיר אותו. תצטרך להשתמש ב-Gmail או אחרת 3 צד הלקוח כדי להשיג את זה להגדיר כברירת המחדל של לקוח הדוא"ל. נסה את זה. מדריך זה יהיה להנחות אותך כיצד לשנות את ברירת המחדל של לקוח הדוא"ל. 1) ההגדרות נמצאות התחל> לוח הבקרה> הוספה / הסרה של תוכניות> בחר תוכניות גישה וברירות מחדל> התאמה אישית 2) לחץ על החצים המצביעים למטה כדי להרחיב את הכניסה אישית. 3) יש לך תוכניות דוא"ל מותקן במחשב שלך צריך להיות רשום כאן. מקם את הסימון ליד המועדפת לקוח הדוא"ל. 4) לחצו על כפתור OK. 5) יציאה את לוח הבקרה. הלוואי היו יותר, אבל זה הכל. ליהנות. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| יציאת COM prob | garye19355 | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 22 אוקטובר 2008 06:11 |
| STOPzilla prob? | cheesewheels99 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 2nd ינואר 2008 19:43 |
| האם זה prob לוח האם שלי? | chrisbell17 | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 4th דצמבר 2007 06:06 |
| שני prob | qwertz | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 3 | 16th נובמבר 2007 00:56 |
| פחד הדגמה SP Prob | xactly | PC & קונסולת משחקים | 6 | 1 ספטמבר 2007 12:37 |
| שרשרת כלים | |
| |