mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Paštas Prob '

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 31, 2007, 10:41
Narys

Default Paštas Prob '

Turiu problemų bandant laišką tiesiai iš svetainės. Kai aš tokį pranešimą rodo, 'Nepavyko atlikti šią operaciją, nes numatytasis pašto klientas yra tinkamai sumontuoti "
Kas atsitiko ir ką man reikia padaryti, norint išspręsti šią problemą?
Old Gruodis 31, 2007, 11:35
Moderatorius Grupė

Default Paštas Prob '

Kokią pašto klientą naudojate?

Old 1 sausis 2008, 07:41
Narys

Default Paštas Prob '

Hotmail, Yahoo ir btinternet
Old 1 sausis 2008, 09:44
Moderatorius Grupė

Default Paštas Prob '

Nesu tikras, galite konfigūruoti "Hotmail" ir "Yahoo" kaip numatytąją klientas nebent jie yra mokamos versijos. Aš manau, kad BT būtų pašto klientas įdiegta kartu su juo, bet nesu susipažinęs su juo.

Jums reikia naudoti Gmail arba kitą 3rd party client to get it "Nustatyti kaip numatytąjį pašto klientą.

Try this.

Šis vadovas padės pamokys, kaip pakeisti numatytąjį pašto klientą.

1) parametrai yra įsikūrusi Start> Control Panel> Add / Remove Programs> Set Programs Access and Defaults> Custom

2) Spustelėkite rodyklės žemyn nukreiptą išplėsti Custom įrašas.

3) pašto programas, įdiegtas jūsų kompiuteryje turi būti išvardyti čia. Vieta varnelę pageidaujamą elektroninio pašto klientas.

4) Paspauskite mygtuką OK.

5) Uždaryti Valdymo skydas.

Noriu ten buvo daugiau, bet that's it. Mėgautis.

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.