mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > E-pasts, VoIP & IP Discussion

Register

Mail prob "

Reply

Thread Tools
Old Decembris 31, 2007, 10:41
Loceklis

Man ir problēmas, mēģinot uz e-pastu tieši no mājas lapas. Kad man šāds ziņojums liecina, 'Nav iespējams izpildīt šo operāciju, jo noklusējuma pasta klients nav pareizi uzstādīts "
Kas noticis un kas man jādara, lai noteikt šo?
Old Decembris 31, 2007, 11:35
Moderator Group

Ko e-pasta klientu jūs izmantojat?

Old Janvāris 1, 2008, 07:41
Loceklis

Hotmail, Yahoo un BTInternet
Old Janvāris 1, 2008, 09:44
Moderator Group

Es neesmu pārliecināts, ka jūs varat konfigurēt Hotmail un Yahoo, kā noklusējuma klientu, ja vien tie maksā versijas. Es domāju, ka BT būtu e-pasta klients uzstāda kopā ar to, bet neesmu iepazinies ar to.

Jums vajadzēs lietot Gmail vai citu 3rd Party klientu, lai saņemtu to uzstādīt kā noklusējuma e-pasta klientu.

Try this.

Šis ceļvedis Jums dos norādījumus, kā mainīt noklusēto e-pasta klientu.

1) uzstādījumi atrodas Start> Control Panel> Add / Remove Programs> Uzstādīt Programmas piekļuves un noklusējuma> Pielāgotās

2) Noklikšķiniet uz bultiņas uz leju, lai paplašinātu Custom ierakstu.

3) e-pasta programmas ir instalēta datorā jānorāda šeit. Vietu pārbaudi pie jūsu vēlamās e-pasta klientu.

4) Nospiediet pogu OK.

5) Izbraukšana uz Vadības panelis.

Es vēlos tur bija vairāk, bet tas arī viss. Baudīt.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.