![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir problēmas, mēģinot uz e-pastu tieši no mājas lapas. Kad man šāds ziņojums liecina, 'Nav iespējams izpildīt šo operāciju, jo noklusējuma pasta klients nav pareizi uzstādīts " Kas noticis un kas man jādara, lai noteikt šo? |
|
| |||
| |||
| Ko e-pasta klientu jūs izmantojat? |
|
| |||
| |||
| Hotmail, Yahoo un BTInternet |
|
| |||
| |||
| Es neesmu pārliecināts, ka jūs varat konfigurēt Hotmail un Yahoo, kā noklusējuma klientu, ja vien tie maksā versijas. Es domāju, ka BT būtu e-pasta klients uzstāda kopā ar to, bet neesmu iepazinies ar to. Jums vajadzēs lietot Gmail vai citu 3rd Party klientu, lai saņemtu to uzstādīt kā noklusējuma e-pasta klientu. Try this. Šis ceļvedis Jums dos norādījumus, kā mainīt noklusēto e-pasta klientu. 1) uzstādījumi atrodas Start> Control Panel> Add / Remove Programs> Uzstādīt Programmas piekļuves un noklusējuma> Pielāgotās 2) Noklikšķiniet uz bultiņas uz leju, lai paplašinātu Custom ierakstu. 3) e-pasta programmas ir instalēta datorā jānorāda šeit. Vietu pārbaudi pie jūsu vēlamās e-pasta klientu. 4) Nospiediet pogu OK. 5) Izbraukšana uz Vadības panelis. Es vēlos tur bija vairāk, bet tas arī viss. Baudīt. |