![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am probleme la încercarea de a e-mail direct din site-uri web. Când am făcut următorul mesaj spectacole, 'Nu am putut efectua această operaţie, pentru că implicit de client de mail nu este corect instalat " Ce sa întâmplat şi ceea ce trebuie să fac pentru a rezolva această problemă? |
|
| |||
| |||
| Ce client de e-mail folositi? |
|
| |||
| |||
| Hotmail, Yahoo şi BTInternet |
|
| |||
| |||
| Nu sunt sigur puteţi configura Hotmail şi Yahoo implicit ca un client cu excepţia cazului în care ele sunt plătite versiuni. Mi-ar gândi de BT ar avea un e-mail client instalat împreună cu ea, dar nu sunt familiarizaţi cu ea. Va trebui să folosiţi Gmail sau un alt client 3a parte să-l setat ca implicit clientul de poştă electronică. Încearcă asta. Acest ghid vă va instrui cu privire la modul de a vă schimba implicit clientul de poştă electronică. 1) Setările sunt situate în Start> Control Panel> Add / Remove Programs> Setare Programe de acces şi valori prestabilite> Custom 2) faceţi clic pe săgeţi indică în jos pentru a extinde Custom intrare. 3) de programe de e-mail pe care le-aţi instalat pe computer ar trebui să fie listate aici. Se pune un control de lângă dumneavoastră preferat de client de e-mail. 4) Apăsaţi pe butonul OK. 5) Ieşiţi din Panoul de control. Mi-aş dori să nu a fost mai mare, dar asta este. Se bucura. |
![]() |
|
| Marcaje |