menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

Mail pravde '

Reply

Thread Tools
Old 31. decembra 2007, 10:41
Člen Skupina

Default Mail pravde '

Mám problémy, keď sa snažia e-maily priamo z webovej stránky. Keď som sa nasledujúci správa ukazuje, 'Nie je možné vykonať túto operáciu, pretože predvolený poštový klient nie je správne nainštalovaný'
Co je zle a čo mám robiť, aby to spravit?
Old 31. decembra 2007, 11:35
Moderátor skupiny

Default Mail pravde '

Čo e-mailového klienta používate?

Old 1.januára 2008, 07:41
Člen Skupina

Default Mail pravde '

Hotmail, Yahoo a BTInternet
Old 1.januára 2008, 09:44
Moderátor skupiny

Default Mail pravde '

Nie som si istý, že môžete nastaviť Hotmail a Yahoo ako predvolený klient, ak sa jedná o platenej verzie. Já si myslím, že by BT by mal poštový klient nainštalovaný spolu s ňou, ale nejsem s ním oboznámiť.

Budete musieť používať gmail alebo iného 3. strany klienta dostať ho nastaviť ako predvolený poštový klient.

Skúste to.

Tento sprievodca vás poučí o tom, ako zmeniť predvolený poštový klient.

1) V nastaveniach sa nachádzajú v Štart> Ovládací panel> Pridať alebo odstrániť programy> Nastavenie Programy Prístup a východiskové> Vlastné

2) Kliknite na šípky ukazujúce nadol na rozšírenie používateľského vstupu.

3) V e-mailové programy máte nainštalované v počítači by mali byť uvedené tu. Miesto kontroly vedľa svojho preferovaného e-mailového klienta.

4) Stlačte tlačidlo OK.

5) Koniec v Ovládacom paneli.

Kiež by bolo viac, ale to je všetko. Užiť si.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.