![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Mám problémy, keď sa snažia e-maily priamo z webovej stránky. Keď som sa nasledujúci správa ukazuje, 'Nie je možné vykonať túto operáciu, pretože predvolený poštový klient nie je správne nainštalovaný'
Co je zle a čo mám robiť, aby to spravit? |
|
|
|||
|
|||
|
Čo e-mailového klienta používate?
|
|
|
|||
|
|||
|
Hotmail, Yahoo a BTInternet
|
|
|
|||
|
|||
|
Nie som si istý, že môžete nastaviť Hotmail a Yahoo ako predvolený klient, ak sa jedná o platenej verzie. Já si myslím, že by BT by mal poštový klient nainštalovaný spolu s ňou, ale nejsem s ním oboznámiť.
Budete musieť používať gmail alebo iného 3. strany klienta dostať ho nastaviť ako predvolený poštový klient. Skúste to. Tento sprievodca vás poučí o tom, ako zmeniť predvolený poštový klient. 1) V nastaveniach sa nachádzajú v Štart> Ovládací panel> Pridať alebo odstrániť programy> Nastavenie Programy Prístup a východiskové> Vlastné 2) Kliknite na šípky ukazujúce nadol na rozšírenie používateľského vstupu. 3) V e-mailové programy máte nainštalované v počítači by mali byť uvedené tu. Miesto kontroly vedľa svojho preferovaného e-mailového klienta. 4) Stlačte tlačidlo OK. 5) Koniec v Ovládacom paneli. Kiež by bolo viac, ale to je všetko. Užiť si. |