![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Им 'имајући проблем нашто тежак за директни е-поште са веб странице. Када сам се следеће приказује поруку "Није могуће извршити ову операцију јер подразумевани маил клијент није ваљано инсталиран ' Шта није у реду и шта треба да урадим да ово поправити? |
|
| |||
| |||
| Шта учинити клијент е-поште коју користите? |
|
| |||
| |||
| Хотмаил, Ыахоо и БТИнтернет |
|
| |||
| |||
| Ја сам не сигуран можете конфигурисати Хотмаил и Ыахоо као подразумевани клијент, осим ако су плаћене верзије. Ја бих мислити БТ би е-маил клијент инсталиран заједно са њом, али нисам упознат са њом. Мораћете да користите гмаил или другог 3рд Парты клијента да га поставите као подразумевани клијент е-поште. Пробајте ово. Овај водич ће вас поучити о томе како да промените подразумевани клијент е-поште. 1) подешавања налазе се у Старт> Цонтрол Панел> Адд / Ремове Програмс> Постави Апликације и Подразумевано Аццесс> прилагођени 2) Кликните на стрелице доле упозоравају на проширивању прилагођени унос. 3) Е-маил програми које сте инсталирали на рачунар треба бити наведени овде. Унесите потврдни до ваше жељене клијент е-поште. 4) Притисните ОК дугме. 5) Напустите контролну таблу. Желим је било више, али то је то. Уживати. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ЦОМ порт проб | гарые19355 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 22 октобар 2008 06:11 |
| СТОПзилла проб? | цхеесеухеелс99 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 2 јануар 2008 19:43 |
| Да ли је то вероватно моја матична плоча? | цхрисбелл17 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 4 децембар 2007 06:06 |
| Два проблема | куертз | Вирус, Спыуаре и безбедност | 3 | 16 новембар 2007 00:56 |
| Феар СП Демо проб | ксацтлы | ПЦ & конзоле Игре | 6 | 1 септембар 2007 12:37 |
| Тхреад Тоолс | |
| |