мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Маил проблема '

Reply

Тхреад Тоолс
Old 31. Нов 2007, 10:41
Мембер Гроуп

Default Маил проблема '

Им 'имајући проблем нашто тежак за директни е-поште са веб странице. Када сам се следеће приказује поруку "Није могуће извршити ову операцију јер подразумевани маил клијент није ваљано инсталиран '
Шта није у реду и шта треба да урадим да ово поправити?
Old 31. Нов 2007, 11:35
Модератор / ица групе

Default Маил проблема '

Шта учинити клијент е-поште коју користите?

Old 1. Мар 2008, 07:41
Мембер Гроуп

Default Маил проблема '

Хотмаил, Ыахоо и БТИнтернет
Old 1. Мар 2008, 09:44
Модератор / ица групе

Default Маил проблема '

Ја сам не сигуран можете конфигурисати Хотмаил и Ыахоо као подразумевани клијент, осим ако су плаћене верзије. Ја бих мислити БТ би е-маил клијент инсталиран заједно са њом, али нисам упознат са њом.

Мораћете да користите гмаил или другог 3рд Парты клијента да га поставите као подразумевани клијент е-поште.

Пробајте ово.

Овај водич ће вас поучити о томе како да промените подразумевани клијент е-поште.

1) подешавања налазе се у Старт> Цонтрол Панел> Адд / Ремове Програмс> Постави Апликације и Подразумевано Аццесс> прилагођени

2) Кликните на стрелице доле упозоравају на проширивању прилагођени унос.

3) Е-маил програми које сте инсталирали на рачунар треба бити наведени овде. Унесите потврдни до ваше жељене клијент е-поште.

4) Притисните ОК дугме.

5) Напустите контролну таблу.

Желим је било више, али то је то. Уживати.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
ЦОМ порт проб гарые19355 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 22 октобар 2008 06:11
СТОПзилла проб? цхеесеухеелс99 Вирус, Спыуаре и безбедност 1 2 јануар 2008 19:43
Да ли је то вероватно моја матична плоча? цхрисбелл17 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 1 4 децембар 2007 06:06
Два проблема куертз Вирус, Спыуаре и безбедност 3 16 новембар 2007 00:56
Феар СП Демо проб ксацтлы ПЦ & конзоле Игре 6 1 септембар 2007 12:37
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц