az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma

Register

Posta sorunları '

Reply

Konu Araçları
Old 31 Aralık 2007, 10:41
Üye Grubu

Ne zaman internet sitelerinden doğrudan e-posta çalışırken sorunlar yaşıyorum. Çünkü varsayılan posta istemcisi değil düzgün 'yüklü olduğu zaman,' bu işlemi gerçekleştirmek Couldn't aşağıdaki mesajı gösterir yapmak
Neyi yanlış ne yapayım bu sorunu gidermek için gerekli mi?
Old 31 Aralık 2007, 11:35
Moderatör Grubu

Kullanmak ne e-posta istemcisi mi?

Old 1 Ocak 2008, 07:41
Üye Grubu

Hotmail, Yahoo ve BTInternet
Old 1 Ocak 2008, 09:44
Moderatör Grubu

Emin değilim size yapılandırabilirsiniz Hotmail ve Yahoo varsayılan istemcisi olarak sürece ücretli sürümleri bulunmaktadır. Ben BT ama bilgi sahibi değilim bir e-posta istemcisi ile birlikte yüklü düşünüyorum olacak.

Varsayılan e-posta istemcisi olarak ayarlamak için Gmail veya başka bir 3. taraf istemcisini kullanmanız gerekecek.

Bu deneyin.

Bu kılavuz nasıl varsayılan e-posta istemcisini değiştirmek için size talimat olacak.

1) ayarları bulunur Başlat> Denetim Masası> Program Ekle / Kaldır> Set Program Erişim ve Varsayılanlarını> Özel

2) ok Özel giriş Genişletmek için aşağı işaret tıklayın.

3) Bilgisayarınızda e-posta programları yüklü burada listelenir. Yeri bir tercih ettiğiniz e-posta istemcisi yanındaki kontrol edin.

4) OK tuşuna basın.

5) Çıkış Denetim Masası.

Orada daha fazla olduğunu, ancak isterseniz bu kadar. Hoşlanmak.

Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından