![]() |
|
| |||
| |||
| Ne zaman internet sitelerinden doğrudan e-posta çalışırken sorunlar yaşıyorum. Çünkü varsayılan posta istemcisi değil düzgün 'yüklü olduğu zaman,' bu işlemi gerçekleştirmek Couldn't aşağıdaki mesajı gösterir yapmak Neyi yanlış ne yapayım bu sorunu gidermek için gerekli mi? |
|
| |||
| |||
| Kullanmak ne e-posta istemcisi mi? |
|
| |||
| |||
| Hotmail, Yahoo ve BTInternet |
|
| |||
| |||
| Emin değilim size yapılandırabilirsiniz Hotmail ve Yahoo varsayılan istemcisi olarak sürece ücretli sürümleri bulunmaktadır. Ben BT ama bilgi sahibi değilim bir e-posta istemcisi ile birlikte yüklü düşünüyorum olacak. Varsayılan e-posta istemcisi olarak ayarlamak için Gmail veya başka bir 3. taraf istemcisini kullanmanız gerekecek. Bu deneyin. Bu kılavuz nasıl varsayılan e-posta istemcisini değiştirmek için size talimat olacak. 1) ayarları bulunur Başlat> Denetim Masası> Program Ekle / Kaldır> Set Program Erişim ve Varsayılanlarını> Özel 2) ok Özel giriş Genişletmek için aşağı işaret tıklayın. 3) Bilgisayarınızda e-posta programları yüklü burada listelenir. Yeri bir tercih ettiğiniz e-posta istemcisi yanındaki kontrol edin. 4) OK tuşuna basın. 5) Çıkış Denetim Masası. Orada daha fazla olduğunu, ancak isterseniz bu kadar. Hoşlanmak. |