![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене виникають проблеми при спробі до електронної пошти прямо з веб-сайтів. Коли я роблю наступне показує повідомлення "Не вдається виконати цю операцію, тому що поштовий клієнт за замовчуванням не правильно встановлено ' Що сталося і що мені потрібно зробити, щоб це виправити? |
|
| |||
| |||
| Що поштовим клієнтом ви користуєтеся? |
|
| |||
| |||
| Hotmail, Yahoo і BTInternet |
|
| |||
| |||
| Я не впевнений, ви можете налаштувати Hotmail і Yahoo як клієнт за замовчуванням, якщо вони не є платні версії. Я думаю, що BT буде мати поштовий клієнт встановлюється разом з ним, але я не знайома з нею. Вам потрібно буде використовувати Gmail або іншої 3rd Party клієнт отримати його встановити в якості поштового клієнта за замовчуванням. Спробуйте це. Це керівництво буде проінструктувати вас про те, як змінити ваш поштовий клієнт за замовчуванням. 1) параметри знаходяться в Пуск> Панель керування> Установка й видалення програм> Поставити програм за замовчуванням> Користувальницькі 2) Натисніть на стрілки вниз для розширення вступу Custom. 3) поштові програми, встановленої на вашому комп'ютері повинні бути перераховані тут. Встановіть прапорець поруч із вашим поштовим клієнтом кращим. 4) Натисніть кнопку ОК. 5) Закрийте панель керування. Я хотів було більше, але це так. Отримувати задоволення. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| COM Port проб | garye19355 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 22 жовтня 2008 06:11 |
| STOPzilla проб? | cheesewheels99 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 2 січня 2008 19:43 |
| Це Віра моя материнська плата? | chrisbell17 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 4 грудня 2007 06:06 |
| Дві проби | QWERTZ | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 16 листопада 2007 00:56 |
| FEAR SP Demo Prob | xactly | PC & консоль Gaming | 6 | 1 вересня 2007 12:37 |
| Різьба Інструменти | |
| |