Други", а по подразбиране в "Ко" />
![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Когато кликнете върху връзката в имейл Firefox 3, тя се отваря с моята Gmail страница. Искам тя да се отвори в Outlook 2007, как мога да направя това? Аз направих това по подразбиране в "Tools> Други" и по подразбиране в "Контролен панел> Задаване на настройките по подразбиране" Все още не работи |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не използвам Firefox, но ако това е възможно, щях да мислех, че ще бъде в опциите / prefrences меню, опитайте Tools> Options или подобен, и да видят чрез опциите и да видим какво е-мейл опции. Все пак не съм сигурен, че ще бъде възможно като електронна поща бутона вероятно само връзки на уеб страница, която сте определили като вашата електронна поща в сайта, както и Outlook е probgram тя може да не е в състояние да се свърже с него.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На моя Mac - Отвори предпочитания. Кликнете върху "заявки" и изберете "поща" и след това да го промените това, което вие искате.
| |||
| |||
| Ще го затвори за Mac? беше забавно да започнем с, сега е просто неудобство. Ако някой пунктове за Mac тогава добре, но това момче не. |
|
| |||
| |||
| Спокойно пич! Бях meerly казва защото имам Firefox на моята Мак като има предвид, че аз не по моя компютър и знам, че повечето неща, които са кръстосано платформа (като CS3 и открит офис) оперира основно в по същия начин. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Gmail / Outlook Синхронизация | funnyguyz | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 0 | 17 Юни 2009 17:23 |
| Как да премахнете Outlook Express от все по подразбиране поща | hehenotfunny | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 3 | 8 октомври 2008 08:50 |
| Начин, по подразбиране в Microsoft Word 2007 за поправяне на грешки? (освен Autocorrect | andrewanimation | Офис Suites & Приложения | 2 | 31 Март 2008 18:14 |
| Outlook Express подразбиране Mail профил | dfr200764 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 6 | 18 Jan 2008 10:24 |
| FireFox не е по подразбиране, когато се използва Messenger или Outlook | Hybr! Г | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 4 | 9 август 2007 08:47 |
| Нишка Инструменти | |
| |