Další" a selhání v "Co" />
![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Když kliknu na e-mailový odkaz ve Firefoxu 3, otevře se na mé stránky Gmail. Chci ji otevřete v aplikaci Outlook 2007, jak se to dělá? Já jsem to ve výchozím nastavení "Nástroje> Ostatní" a selhání v "Ovládací panely> Nastavit výchozí" stále nefunguje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I nepoužívají Firefox, ale pokud je to možné, já bych si myslel, že by bylo v možnostech / prefrences menu, zkuste Nástroje> Možnosti nebo podobné a podívat přes možnosti a uvidíte, jaké e-maily jsou možnosti. Nicméně nejsem si jist, že bude možné jako e-mail tlačítka pravděpodobně vám pouze odkazy na stránky, které jste zadali jako svůj e-mail stránce, a jako Outlook je probgram nemusí být schopni odkaz na něj.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na můj mac - Otevři preferencí. Klikněte na 'žádosti' a vybrat 'mail to' pak změnit na to, co chcete.
| |||
| |||
| Budete držet hubu o vašem Macu? to byla sranda začít, teď je to jen obtěžující. Pokud někdo míst o mac pak v pohodě, ale ten chlap nebyl. |
|
| |||
| |||
| Uklidni se kámo! Byl jsem meerly říct, protože jsem Firefox na můj mac že nemám na svém PC a vím, že většinu věcí, které jsou přes platformu (např. CS3 a Open Office) provozovat v podstatě stejným způsobem. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| GMail / Outlook Synchronizuji | funnyguyz | Email, VoIP & IM Diskuse | 0 | 17. června 2009 17:23 |
| Jak odebrat aplikaci Outlook Express z stává výchozí mail | hehenotfunny | Email, VoIP & IM Diskuse | 3 | 8. října 2008 08:50 |
| A cestu k výchozí aplikaci Microsoft Word 2007 do opravuje překlepy? (kromě automatických | andrewanimation | Office & Aplikace | 2 | 31. březen 2008 18:14 |
| Outlook Express výchozí Mail | dfr200764 | Email, VoIP & IM Diskuse | 6 | 18. leden 2008 10:24 |
| FireFox není selhání při používání messengeru nebo Outlook | Hybr! D | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 4 | 9. srpna 2007 08:47 |
| Thread Nástroje | |
| |