Άλλα" και προεπιλογή στο "Co" />
![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Όταν κάνω κλικ σε έναν σύνδεσμο στο email Firefox 3, να ανοίγει το Gmail μου σελίδα.
Θέλω να ανοίξετε στο Outlook 2007, πώς μπορώ να το κάνετε αυτό; Έχω κάνει αυτό προεπιλογή στο "Εργαλεία> Άλλα" και προεπιλογή στο "Control Panel> Ορισμός προεπιλογών" εξακολουθεί να μην λειτουργεί |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Δεν χρησιμοποιώ firefox, αλλά αν είναι δυνατόν, θα το φανταζόταν ότι θα ήταν στις επιλογές / prefrences μενού, δοκιμάστε εργαλεία> επιλογές παρόμοιες ή και ρίξτε μια ματιά μέσα από τις επιλογές και να δείτε ποιο είναι το e-mail είναι επιλογές. Ωστόσο δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι δυνατόν, όπως το e-mail κουμπί μόνο δεσμούς σας με μια ιστοσελίδα που έχετε ορίσει ως e-mail σας τοποθεσία, όπως και το Outlook είναι ένα probgram μπορεί να μην είναι σε θέση να συνδεθούν με αυτό.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Από τη δική μου mac - Ανοίξτε προτιμήσεις. Κάντε κλικ στο κουμπί "αιτήσεις" και επιλέξτε "mail στο" τότε να το αλλάξετε αυτό που ψάχνετε.
|
|||
|
|||
|
Θα σκάσεις σας Mac; ήταν αστείο για αρχή, τώρα είναι απλά μια ενόχληση. Αν κάποιος θέσεις για ένα mac τότε εντάξει, αλλά ο τύπος δεν το έκανε.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ηρέμησε mate! Ήμουν λέει meerly επειδή έχω το Firefox για mac μου ότι εγώ δεν σχετικά με τον υπολογιστή μου και ξέρω ότι τα περισσότερα πράγματα που είναι πολλαπλής πλατφόρμας (όπως το Open Office και CS3) λειτουργούν ουσιαστικά με τον ίδιο τρόπο.
|