Other" i zadane u "Co" />
![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kad kliknem na link u e-pošti Firefox 3, ona se otvara u moje Gmail stranicu. Želim da ga otvorite u programu Outlook 2007, kako da to uradim? Ive 'je napravio to zadano u "Tools> Ostalo" i zadana u "Control Panel> Set Zadano" još uvijek ne radi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne koristim firefox, ali ako je moguće, ne bih bio mislio da će biti u mogućnosti / prefrences meniju, pokušajte Tools> Options ili slicno i imaju pogled kroz opcije i vidjeti što su e-mail opcije. Međutim nisam siguran da će biti moguća kao e-mail gumb vjerojatno samo ti linkovi na web stranice koje ste postavili kao svoju e-mail web stranice, kao i programa Outlook je probgram možda neće moći link na nju.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na moj MAC - Open up preferencijama. Kliknite na "aplikacije 'i odaberite' mail 'zatim promijenite ga u što god želite.
| |||
| |||
| Hoćete li šuti o svom Macu? to je bio smiješan za početak sa, sada ih je samo smetnju. Ako netko postovi o mac onda u redu, ali taj tip nije. |
|
| |||
| |||
| Smirite se pariti! Bio sam rekao: meerly Firefox jer sam na mom mac dok ne na moj PC i ja znam da je većina stvari koje su cross platforma (kao i otvorene CS3 uredu) rade u osnovi isti način. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Gmail / Outlooku Sinkronizacija | funnyguyz | Email, VoIP & IM Razgovor | 0 | 17. lipnja 2009 17:23 |
| Kako ukloniti iz Outlook Express postaje zadani mail | hehenotfunny | Email, VoIP & IM Razgovor | 3 | 8. listopad 2008 08:50 |
| Način da se zadani Microsoft Word 2007 u ispravljanje pogrešaka pri upisu? (osim SamoIspravak | andrewanimation | Office & Applications | 2 | 31. ožujak 2008 18:14 |
| Outlook Express default Mail račun | dfr200764 | Email, VoIP & IM Razgovor | 6 | 18 siječanj 2008 10:24 |
| FireFox ne kada koristite zadani glasnika ili Outlook | Hybr! D | Web Browsers & FTP Klijenti | 4 | 9. kolovoz 2007 08:47 |
| Thread Tools | |
| |