אחר" ואת ברירת המחדל של "שיתוף" />
![]() |
|
| |||
| |||
| כאשר אני לחץ על הקישור בדוא"ל את Firefox 3, זה פותח את דף שלי ב-Gmail. אני רוצה לפתוח אותו ב-Outlook 2007, איך אני עושה זאת? ביצעתי את זה ברירת המחדל ב "כלים> אחר" ואת ברירת המחדל של "לוח הבקרה> בחר את ערכי ברירת המחדל" עדיין לא עובד |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא משתמש Firefox, אבל אם זה מתאפשר, אני חשבתי שזה היה צריך להיות על אפשרויות / תפריט prefrences, נסה כלים> אפשרויות או דומות או יש דרך לבדוק את האפשרויות ולראות מה הדואר האלקטרוני האפשרויות. עם זאת אני לא בטוח שזה יהיה אפשרי כמו דואר אלקטרוני כפתור כנראה רק את הקישורים אל דף האינטרנט כפי שהגדרת את כתובת הדואר האלקטרוני שלך באתר, וכן ב-Outlook הוא probgram זה לא יכול לקשר אליו.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mac שלי ב - פתח את העדפות. לחץ על 'יישומים' ובחר 'דואר' אז זה כדי לשנות את מה שאתה רוצה.
| |||
| |||
| האם אתה תשתוק על מק? זה היה מצחיק מלכתחילה, עכשיו זה סתם מטרד. אם מישהו הודעות על Mac אז בסדר, אבל הבחור הזה לא. |
|
| |||
| |||
| תירגע חבר! הייתי meerly אומר כי יש לי את Firefox על Mac ואילו אני לא על המחשב שלי, ואני יודע שרוב הדברים אשר חוצה פלטפורמה (כגון CS3 ולפתוח Office) פועלים למעשה באותה צורה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Gmail / Outlook Syncing | funnyguyz | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 0 | -17 יוני 2009 17:23 |
| כיצד להסיר את Outlook Express מ להפוך את ברירת המחדל של הדואר | hehenotfunny | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 3 | 8 אוקטובר 2008 08:50 |
| דרך ברירת המחדל של Microsoft Word 2007 לתוך תיקון typos? (מלבד תיקון שגיאות אוטומטי | andrewanimation | חבילות Office & Applications | 2 | 31 מרץ 2008 18:14 |
| ברירת המחדל של Outlook Express חשבון הדואר | dfr200764 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 6 | 18 ינואר 2008 10:24 |
| Firefox לא ברירת מחדל בעת שימוש Messenger או ב-Outlook | Hybr! ד | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 4 | 9th אוגוסט 2007 08:47 |
| שרשרת כלים | |
| |