Kita" ir nutylėjimą "Co" />
![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kai spaudžiu nuorodą, Firefox 3, tai atidaro su mano Gmail. Aš noriu jį atidaryti Outlook 2007, kaip man tai padaryti? I've made to nutylėjimą "Įrankiai> Kita" ir nutylėjimą "Valdymo skydas> Nustatyti pagal nutylėjimą" nepadeda |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš naudoju Firefox, bet jeigu tai įmanoma, būtų aš pagalvojau, kad būtų į puslapį / Pirmenybė meniu, pabandykite "Tools> Options arba panašūs ir turi per puslapį žiūrėti ir žiūrėti, kas elektroninio pašto parinktys. Tačiau aš nesu tikras, jog bus galima kaip e-mail mygtuku galbūt tik nuorodos į jūsų svetainę, kad nustatytumėte, kaip jūsų e-mail, ir kaip Outlook probgram tai gali būti neįmanoma sukurti nuorodą į jį.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mano mac - atverti lengvatų. Spauskite "Programos" ir pasirinkite "mail", tada pakeiskite jį į ką norite.
| |||
| |||
| Jūs užsičiaupk apie savo Mac? buvo smagu pradėti, dabar jis tiesiog erzina. Jei kas nors apie Mac tada gerai, bet šis vaikinas ne. |
|
| |||
| |||
| Nusiramink mate! Buvau meerly pasakyti, nes aš Firefox on my Mac, o aš ne ant mano PC ir aš žinau, kad daugelis dalykų, kurie yra tarptautinio platformos (pvz., CS3 ir Open Office) veikia iš esmės tokiu pačiu būdu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| "Gmail" / Outlook sinchronizavimas | funnyguyz | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 0 | Birželis 17, 2009 17:23 |
| Kaip ištrinti Outlook Express tapti nutylėjimą paštas | hehenotfunny | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 3 | 8 spalis 2008 08:50 |
| Būdas pagal nutylėjimą "Microsoft Word 2007" į ištaisyti klaidų? (be Autokorekty | andrewanimation | Office Suites & Applications | 2 | Kovas 31, 2008 18:14 |
| Outlook Express numatytąjį pašto sąskaitą | dfr200764 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 6 | 18 sausis 2008 10:24 |
| FireFox ne nutylėjimą naudojant Messenger, Outlook | Hybr! D | Naršyklėms & FTP Klientai | 4 | 9 rugpjūtis 2007 08:47 |
| Temos įrankiai | |
| |