Alte" şi implicit în "Co" />
![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Când dau click pe un link prin e-mail în Firefox 3, acesta se deschide la pagina mea de Gmail.
Vreau sa-l pentru a deschide în Outlook 2007, cum pot face acest lucru? Am făcut-o implicit în "Tools> Alte" şi implicit în "Control Panel> Setare valori prestabilite" încă nu funcţionează |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nu folosesc Firefox, dar, dacă este posibil, mi-ar fi gandit ca ar fi în opţiunile / prefrences meniu, încercaţi să Tools> Options sau similare şi care au o privire prin opţiuni şi să vedem ce e-mail opţiuni sunt. Cu toate acestea nu sunt sigur va fi posibil ca e-mail buton, probabil, doar link-uri la o pagină de web pe care le-aţi stabilit ca e-mail-ul site-ului, precum şi ca Outlook este un probgram aceasta ar putea să nu fie în măsură să se leagă de el.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pe meu mac - Deschide preferinţe. Faceţi clic pe "cereri" şi selectaţi "mail", apoi de a schimba ceea ce vrei.
|
|||
|
|||
|
Vrei să taci despre Mac? A fost amuzant să încep cu, acum e doar o bătaie de cap. Dacă cineva posturi despre un mac apoi bine, dar acest tip nu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Calmeaza-te amice! Am fost meerly a spune, pentru că am Firefox pe mac întrucât nu de pe PC-ul meu şi ştiu că cele mai multe lucruri care sunt cruce platforme (cum ar fi CS3 şi deschide birou) funcţionează în esenţă acelaşi mod.
|