Ďalšie" a zlyhania v "Čo" />
![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Keď kliknem na e-mailový odkaz vo Firefoxe 3, otvorí sa na mojej stránky Gmail. Chcem ju otvorte v programe Outlook 2007, ako sa to robí? Já jsem to v predvolenom nastavení "Nástroje> Ostatné" a zlyhania v "Ovládacie panely> Nastaviť predvolené" stále nefunguje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I nepoužívajú Firefox, ale ak je to možné, já bych si myslel, že by bolo v možnostiach / prefrences menu, skúste Nástroje> Možnosti alebo podobné a pozrieť cez možnosti a uvidíte, aké e-maily sú možnosti. Avšak nie som si istý, že bude možné ako e-mail tlačidla pravdepodobne vám iba odkazy na stránky, ktoré ste zadali ako svoj e-mail stránke, a ako Outlook je probgram nemusí byť schopní odkaz na neho.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na môj mac - Otevři preferencií. Kliknite na 'žiadosti' a vybrat 'mail to' potom zmeniť na to, čo chcete.
| |||
| |||
| Budete držať hubu o vašom Macu? to bola sranda začať, teraz je to len obťažujúce. Ak niekto miest o mac potom v pohode, ale ten chlap nebol. |
|
| |||
| |||
| Upokoj sa kamoš! Bol som meerly povedať, pretože som Firefox na môj mac že nemám na svojom PC a viem, že väčšinu vecí, ktoré sú cez platformu (napr. CS3 a Open Office) prevádzkovať v podstate rovnakým spôsobom. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| GMail / Outlook Synchronizujú | funnyguyz | Email, VoIP & IM Diskusia | 0 | 17. júna 2009 17:23 |
| Ako odstrániť program Outlook Express z stáva predvolené mail | hehenotfunny | Email, VoIP & IM Diskusia | 3 | 8. októbra 2008 08:50 |
| A cestu k základnej aplikácii Microsoft Word 2007 do opravuje preklepy? (okrem automatických | andrewanimation | Office & Aplikácie | 2 | 31. marec 2008 18:14 |
| Outlook Express predvolené Mail | dfr200764 | Email, VoIP & IM Diskusia | 6 | 18. január 2008 10:24 |
| FireFox nie je zlyhanie pri používaní messengeru alebo Outlook | Hybr! D | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 4 | 9. augusta 2007 08:47 |
| Thread Tools | |
| |