![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Колко съобщения мога да изпратя с Outlook 2003 г. до различни получатели наведнъж преди имейли започват да изглеждат като спам? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В Hotmail имате малко нарича Ск и мисля, че ако пишете на е-мейл адрес там ли реципиенти няма да знаят кой друг ли е-поща. Outlook може би имат един и същ филм. CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В Outlook 2003 на ограничението за броя на адресите, които включват както CC (или до или Ск) се определя на SMTP сървъра, може да ви попитам ISP или имейл доставчик какво си лимит. Ако е по Ск списъка тогава получателят не е представа за степента на останалите копия.
| |||
| |||
| Благодаря за отговора. \ Направих минават през нашия доставчик, който е Comcast и те позволяват 999 електронни писма на ден максимум от 150 evey 5 минути. |
|
| |||
| |||
| Дали са във форма, което ги прави подходящи за производство чрез пощенски списък, а не директно от имейл програма? Outlook 2003 има тенденция да се използва повече за лична кореспонденция. |
|
| |||
| |||
| емайлите са за да работят за компанията и е няколко хиляди електронни писма, които трябва да изпрати. Знам, че има софтуери, където могат да бъдат използвани за масово изпращане по имейл, но работят в ИТ кат. Не ми харесва идеята за използване на друг софтуер само за масово изпращане по имейл. |
|
| |||
| |||
| Ако това е "един от вас може да се упражни правото. Ако те искат да го направят месечните тогава става въпрос за пощенски списък. |