![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| πόσα μπορώ να στείλω μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το Outlook 2003 σε δικαιούχους variuos αμέσως πριν από την έναρξη emails να φαίνονται σαν spam; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Στο hotmail έχετε λίγο κάλεσε Bcc και πιστεύω ότι αν γράφετε τη διεύθυνση e-mail σας εκεί αποδέκτες δεν θα γνωρίζει ποιος άλλος πήρε το e-mail. Outlook ίσως έχουν την ίδια δυνατότητα. CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Στο Outlook 2003, το όριο για τον αριθμό των διευθύνσεων που περιλαμβάνει ως CC (ή να ή Bcc) καθορίζεται ως ο SMTP server, θα μπορούσατε να ζητήσετε από την υπηρεσία παροχής Internet ή email παρόχου τι τους όριο. Εάν είναι σε μια λίστα Bcc τότε ο παραλήπτης δεν έχει μια ένδειξη για την έκταση των άλλων αντίγραφα.
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για την απάντηση. \ Είχα πάει μέσω της παροχής που είναι και αυτές επιτρέπουν Comcast 999 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά ημέρα κατ 'ανώτατο όριο των 150 evey 5 λεπτά. |
|
| |||
| |||
| Είναι σε μορφή που να τα καθιστά κατάλληλα για την παραγωγή με μια λίστα και όχι απευθείας από ένα email πρόγραμμα; Outlook 2003 τείνει να χρησιμοποιείται περισσότερο για την προσωπική αλληλογραφία. |
|
| |||
| |||
| τα μηνύματα είναι για την εταιρεία και για το έργο μου είναι ένα ζευγάρι χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πρέπει να αποστέλλονται. Γνωρίζω ότι υπάρχουν λογισμικών όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μάζα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά εργάζονται στον IT dept. Δεν μου αρέσει η ιδέα της χρήσης άλλου λογισμικού μόνο για μαζική ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. |
|
| |||
| |||
| Εάν είναι μια εφάπαξ άσκηση μπορεί να είναι σωστό. Αν θέλουν να το κάνουμε κάθε μήνα τότε πρόκειται για μια λίστα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρειάζεστε βοήθεια με Πώς να Μαζικής Download Mp3 Urls! | thrill91 | Multimedia & Codecs | 3 | 19 Σεπτεμβρίου, 2009 00:01 |
| "Κολλάει" για την "Αυτόματη ανίχνευση USB συσκευές μαζικής αποθήκευσης" κατά τη διάρκεια της εκκίνησης, μέχρι ... | dj106 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 9 | 5 Νοε 2008 11:27 |
| Είναι δυνατόν στο Outlook 2003 ... | tomthedrummer1992 | Office Suites & Εφαρμογές | 3 | 5 Οκτ 2008 08:20 |
| Μάζα έγχρωμες γραμμές στην οθόνη | kungfuhustle | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 27 Δεκ. 2007 06:48 |
| Πώς να στήσετε μια αυτόματη newsletter λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; | ferco | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 16 Ιουν 2007 09:10 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |