![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| koliko se mogu slati e-poruke s Outlook 2003 na variuos odjednom primatelja e-pošte prije nego započnete izgledaju spama? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U Hotmaila imate malo zove Bcc i mislim ako napisati e-mail adresa primatelja tamo vas neće znati tko je dobio koji drugi e-mail. Outlook možda imaju istu funkciju. CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U Outlook 2003 ograničenje na koliko adrese koje uključuju kao CC (ili ili Bcc) je postavljena na SMTP poslužitelja, možete zatražiti od vašeg ISP davatelja usluga e-pošte ili ono što je njihovo ograničenje. Ako je na popisu Bcc tada primatelj nema indicija o opsegu od ostalih primjeraka.
| |||
| |||
| Hvala za odgovor. \ Ja sam ići preko naših usluga što je comcast i oni dozvoljavaju 999 e-mail poruka po danu maksimalno 150 evey 5 minuta. |
|
| |||
| |||
| Jesu li oni u obliku koji ih čini pogodnim za izradu putem neke mailing liste, a ne direktno iz programa e-pošte? Outlook 2003, tendira da se više koriste za osobnu prepisku. |
|
| |||
| |||
| poruka su za sam raditi za tvrtku je i nekoliko hiljada e-poruke koje se šalje. Znam gdje ima softver se može koristiti za masovno slanje e-po š no rade u IT dept. Ne sviđa mi se ideja korištenja drugi softver samo za masovno slanje e-po š. |
|
| |||
| |||
| Ako je to jedan-off tjelovježba može biti u pravu. Ako ih želite učiniti mjesečni onda je to mailing liste. |