![]() |
|
| |||
| |||
| כמה אני יכול לשלוח דוא"ל ל-Outlook 2003 כדי variuos נמענים בבת אחת לפני דוא"ל מתחיל להיראות כמו זבל? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ב-Hotmail יש לך קצת התקשר עותק מוסתר ואני חושב שאם אתה כותב את כתובת הדואר האלקטרוני יש לך נמענים לא יודע מי עוד, כי יש דואר אלקטרוני. Outlook אולי יש את אותה תכונה. CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ב-Outlook 2003 על מגבלה על מספר כתובות לך לכלול כ CC (או או עותק מוסתר) מוגדר על שרת SMTP, אתה יכול לשאול את ספק האינטרנט או ספק שירותי הדוא"ל מה את המגבלה היא. אם זה על עותק מוסתר ולאחר מכן את רשימת הנמענים לא מושג על היקף העותקים האחרים.
| |||
| |||
| תודה על התשובה. \ עשיתי לעבור שלנו ספק שהוא comcast והם מאפשרים 999 הודעות דוא"ל ביום מקסימום של 150 evey 5 דקות. |
|
| |||
| |||
| האם הם בתוך טופס מה שעושה אותם מתאימים כדי לייצר דרך רשימת דיוור ולא ישירות מדוא"ל התוכנית? ב-Outlook 2003 כדי לשמש נוטה יותר תכתובת אישית. |
|
| |||
| |||
| הדוא"ל ים של החברה הינם אני עובד וזה כמה אלפי הודעות דוא"ל שנשלחו כי צריך לצאת. אני יודע שיש תוכנות בו ניתן להשתמש עבור דואר אלקטרוני המוני אבל עובד ה-IT dept. אני לא אוהב את הרעיון של שימוש בתוכנה אחרת, רק עבור דואר אלקטרוני המוני. |
|
| |||
| |||
| אם היא אחת מחוץ תרגיל ייתכן שאתה צודק. אם הם רוצים לעשות את זה חודשיים לאחר מכן, it's a mailing list. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| צריך עזרה עם איך המוניים Download MP3 כתובות אתרים! | thrill91 | מולטימדיה רכיבי Codec | 3 | 19 ספטמבר 2009 00:01 |
| נתקע ב 'גילוי אוטומטי-USB Mass Storage Devices' במהלך האתחול-up ... | dj106 | CPUs, Motherboards & RAM | 9 | ה -5 בחודש נובמבר 2008 11:27 |
| האם זה אפשרי ב-Outlook 2003 ... | tomthedrummer1992 | חבילות Office & Applications | 3 | ה -5 בחודש אוקטובר 2008 08:20 |
| Mass coloured שורות על המסך | kungfuhustle | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | -27 דצמבר 2007 06:48 |
| כיצד אוטומטי את תוכנית ההתקנה של עלון רשימת דואר אלקטרוני? | ferco | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 16th יוני 2007 09:10 |
| שרשרת כלים | |
| |