![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kiek galiu siųsti elektroninius laiškus su "Outlook 2003" su įvairaus gavėjams vienu metu iki laiškus pradėti atrodyti kaip spam? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| In Hotmail turite truputį vadinamas BCC ir manau, kad jei rašote e-mail ten jums gavėjai negali sužinoti, kas dar turime, kad el. Outlook gal turi tą patį elementą. CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Outlook 2003", kiek adresų įtraukti kaip CC limitas (ar į BCC) yra nustatyti SMTP serverio, galite paprašyti jūsų ISP arba pašto paslaugų teikėjas, kas jų riba. Jei jis dėl Bcc sąrašą tuomet gavėjas nėra apie kitas kopijas kiek raktas.
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymą. \ Aš pereiti per mūsų paslaugų teikėjo, kuris yra Comcast ir leidžia 999 laiškų per dieną 150 evey ne daugiau kaip 5 minutes. |
|
| |||
| |||
| Ar jie tokia forma, kuri daro juos tinkamus gaminti būdu tą sąrašą, o ne tiesiai iš pašto programos? Outlook 2003 yra linkęs būti didesnis už asmeninę korespondenciją. |
|
| |||
| |||
| laiškų yra skirti bendrovei Aš dirbu ir tai pora tūkstančių laiškų, kuriuos išsiuntė. Žinau, yra programinės įrangos, kurioje gali būti naudojami masė rašau, bet dirba IT dept. Nemėgstu naudoti kitą programinę įrangą idėja tik masė elektroniniu paštu. |
|
| |||
| |||
| Jei tai vienkartinis veiksmas, jums gali būti teisūs. Jeigu jie nori tai daryti kas mėnesį tuomet jis į tą sąrašą. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Reikia pagalbos Kaip masė Download Mp3 URL! | thrill91 | Multimedia & Codecs | 3 | 19 rugsėjis 2009 00:01 |
| Pakimba ant "Automatiškai aptikti USB Mass Storage Devices per boot-up ... | dj106 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 9 | 5 lapkritis, 2008 11:27 |
| Ar įmanoma "Outlook 2003" ... | tomthedrummer1992 | Office Suites & Applications | 3 | 5 spalis 2008 08:20 |
| Mišios spalvos eilučių ekrano | kungfuhustle | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 27 gruodis 2007 06:48 |
| Kaip sukonfigūruoti Auto biuletenį siuntinėti sąrašą? | ferco | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | Birželis 16, 2007 09:10 |
| Temos įrankiai | |
| |