mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Email, VoIP & chat Discuţie

Register

Mass-email-uri cu Outlook

Reply

Thread Tools
Old 20 februarie 2008, 11:12
Grupul de stat

cât de multe pot trimite email-uri cu Outlook 2003 pentru a variuos destinatari în acelaşi timp, înainte de e-mail-uri pentru a începe să arate ca spam?
Old 25 februarie 2008, 12:31
Grupul de donator

În hotmail pe care le-aţi numit un pic Cci şi cred că dacă vă scrieţi adresa de e-mail la destinatari ai acolo nu va şti cine mai are acel e-mail. Outlook poate avea aceeaşi funcţie.

CG

Sistemul meu: Puter

Procesor (e):
Intel Quad Core Q6600
Plăci de bază:
Abit IN9
Memorie RAM:
2x 1GB Patriot
Placă grafică (e):
XFX 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
750GB Interne, 400GB externe
Optical Drive (e):
LG 20x DVD re-scriitor
Cauza / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Răcire:
Zalman HSF
Network / Internet:
Monitor (e):
LG 19 "LCD
Sistem de operare (e):
Windows XP Centrul Media 2005
Old 25 februarie 2008, 14:41
Grupul de donator

În Outlook 2003, limita de cât de multe adrese de ai include ca CC (sau pentru a sau Cci) este stabilit de la serverul SMTP, puteţi să adresaţi-vă ISP-ul sau e-mail la furnizorul de ceea ce este limita lor. Daca este pe o lista Cci apoi destinatarul nu a un indiciu cu privire la gradul de alţi copii.

Sistemul meu: Tim

Procesor (e):
Athlon 64 3500 +
Plăci de bază:
Asus A8N-VM CSM
Memorie RAM:
Pirat PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Placă de sunet:
Cherry RS 6000 M tastatură
Hard Drive (e):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s susţină
Optical Drive (e):
Samsung DVD-ROM-ul TS-H352
Cauza / PSU:
Thermaltake Soprana
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA cu ecran plat
Sistem de operare (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 27 februarie 2008, 08:46
Grupul de stat

Mulţumesc pentru răspuns. \

Am făcut să treacă prin nostru, care este furnizorul de Comcast şi ele permit 999 e-mail-uri pe zi, un maxim de 150 de evey 5 minute.
Old 27 februarie 2008, 08:55
Grupul de donator

Sunt într-o formă care le face potrivite pentru a produce printr-o lista de discuţii, mai degrabă decât un e-mail direct din program? Outlook 2003 tinde să fie folosit mai mult pentru corespondenţa personală.
Old 27 februarie 2008, 12:00
Grupul de stat

de e-mail-uri sunt pentru companie Eu lucrez pentru el şi de câteva mii de e-mail-uri care au de trimis. Ştiu că există în cazul în care software-uri pot fi utilizate pentru mass-email-uri, dar care lucrează în domeniul IT Dept. Nu-mi place ideea de a folosi un alt software, doar pentru mass-email-uri.
Old 27 februarie 2008, 15:06
Grupul de donator

Dacă acesta este un exerciţiu de off-o s-ar putea să ai dreptate. Dacă vor să o facă lunar, atunci este o listă de adrese.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.