![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| cât de multe pot trimite email-uri cu Outlook 2003 pentru a variuos destinatari în acelaşi timp, înainte de e-mail-uri pentru a începe să arate ca spam? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În hotmail pe care le-aţi numit un pic Cci şi cred că dacă vă scrieţi adresa de e-mail la destinatari ai acolo nu va şti cine mai are acel e-mail. Outlook poate avea aceeaşi funcţie. CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În Outlook 2003, limita de cât de multe adrese de ai include ca CC (sau pentru a sau Cci) este stabilit de la serverul SMTP, puteţi să adresaţi-vă ISP-ul sau e-mail la furnizorul de ceea ce este limita lor. Daca este pe o lista Cci apoi destinatarul nu a un indiciu cu privire la gradul de alţi copii.
| |||
| |||
| Mulţumesc pentru răspuns. \ Am făcut să treacă prin nostru, care este furnizorul de Comcast şi ele permit 999 e-mail-uri pe zi, un maxim de 150 de evey 5 minute. |
|
| |||
| |||
| Sunt într-o formă care le face potrivite pentru a produce printr-o lista de discuţii, mai degrabă decât un e-mail direct din program? Outlook 2003 tinde să fie folosit mai mult pentru corespondenţa personală. |
|
| |||
| |||
| de e-mail-uri sunt pentru companie Eu lucrez pentru el şi de câteva mii de e-mail-uri care au de trimis. Ştiu că există în cazul în care software-uri pot fi utilizate pentru mass-email-uri, dar care lucrează în domeniul IT Dept. Nu-mi place ideea de a folosi un alt software, doar pentru mass-email-uri. |
|
| |||
| |||
| Dacă acesta este un exerciţiu de off-o s-ar putea să ai dreptate. Dacă vor să o facă lunar, atunci este o listă de adrese. |