![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Koľko môžem posielať e-maily s aplikáciou Outlook 2003 sa variuos príjemcom naraz pred emaily začnú vyzerať ako spam? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V hotmail ste trochu názvom Skryté a myslím si, že keď píšete e-mailovú adresu, tam ste príjemcovia nebudú vedieť, kto iný, že dostal e-mail. Outlook možná majú rovnakú funkciu. CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V programe Outlook 2003 tento limit na koľko adries vás obsahovať CC (alebo chcete alebo Skrytá kópia) je nastavený na SMTP server, môžete požiadať vášho ISP alebo poskytovateľa e-mailu, čo je ich limit. Ak je to na zozname Skryté potom príjemca nemá ponětí o rozsahu ďalších kópií.
| |||
| |||
| Vďaka za odpoveď. \ Urobil som si prejsť naše poskytovateľa, ktorý je Comcast a umožní 999 e-mailov za deň, maximálne 150 evey 5 minút. |
|
| |||
| |||
| Sú vo forme, ktorá ich robí vhodnými na výrobu formou konferencie a nie priamo z programu e-mailom? Outlook 2003 má tendenciu byť viac využívané pre osobné korešpondencie. |
|
| |||
| |||
| na e-maily sú pre firmu pracujem a je to pár tisíc e-mailov, ktoré rozoslala. Viem, že existuje softvér, kde je možné použiť pre hromadné mailování, ale pracujú v IT odd. Nemám rád myšlienku pomocou iného softvér, len pre hromadné mailování. |
|
| |||
| |||
| Ak je to jedno-vypnuté výkon môžete mať pravdu. Ak budú chcieť urobiť mesačný pak je to konferencie. |