![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| колико се могу слати е-поруке са Оутлоок 2003 на вариуос одједном прималаца е-поште пре него почнете изгледају спам? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У Хотмаил имате мало зове Бцц и мислим ако написати е-маил адреса примаоца тамо вас неће да знају ко је добио који други е-маил. Оутлоок можда имају исту функцију. ЦГ
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У Оутлоок 2003 ограничење на колико адресе које укључују као ЦЦ (или или Бцц) је постављена на СМТП сервера, можете да затражите од вашег ИСП провајдера услуга е-поште или оно што је њихово ограничење. Ако је на листи Бцц тада прималац нема индиција о обиму од осталих примјерака.
| |||
| |||
| Хвала за одговор. \ Ја сам ићи преко наших услуга што је Цомцаст и они дозвољавају 999 е-маил порука по дану максимално 150 евеы 5 минута. |
|
| |||
| |||
| Да ли су они у облику који их чини погодним за израду преко неке маилинг листе, а не директно из програма е-поште? Оутлоок 2003, тендира да се више користе за личну преписку. |
|
| |||
| |||
| порука су за сам радити за фирму је и неколико хиљада е-поруке које се шаље. Знам где има софтвер се може користити за масовно слање е-по ш но раде у ИТ Депт. Не свиђа ми се идеја коришћења други софтвер само за масовно слање е-по ш. |
|
| |||
| |||
| Ако је то један-офф тјеловјежба може бити у праву. Ако их желите да урадите месечни онда је то маилинг листе. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Требате Помоћ за Како да Масовна преузимање мп3 УРЛ адресе! | тхрилл91 | Мултимедија и кодеци | 3 | 19. Јул 2009 00:01 |
| Виси на "Ауто-откривања УСБ Масс Стораге Девицес" током боот-уп ... | дј106 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 9 | 5 новембар 2008 11:27 |
| Да ли је могуће у програму Оутлоок 2003 ... | томтхедруммер1992 | Оффице & Апплицатионс | 3 | 5 октобар 2008 08:20 |
| Миса обојене линије на екрану | кунгфухустле | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 27 децембар 2007 06:48 |
| Упутства за постављање један ауто неуслеттер Слање Е-поште списка? | ферцо | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 1 | 16. јуна 2007 09:10 |
| Тхреад Тоолс | |
| |