![]() |
|
| |||
| |||
| kaç tane e-posta I açısı ile bir kez önce e-posta Spam gibi bakmaya başladığı 2003 variuos alıcıya gönderebilirim? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer orada alıcı başka kimlerin var bilmeyeceğiz olarak e-posta adresini yazmak yılında Hotmail biraz ve i Bcc adı var e-posta. Outlook belki aynı özelliği vardır. CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Outlook 2003 CC olarak eklemek kaç adresleri sınırı (yada veya Bcc) SMTP sunucuda, size ISS'nize veya sınırı nedir e-posta sağlayıcınıza sorabilirsiniz ayarlanır. Bir Gizli listesinde ardından alıcı diğer kopyalar kapsamı hakkında bir ipucu yoktur's.
| |||
| |||
| Yanıt için teşekkürler. \ Hangi Comcast bizim sağlayıcı aracılığıyla gitti ve 5 dakika 150 evey bir maksimum günde 999 e-posta sağlar. |
|
| |||
| |||
| Olan bir e-posta listesi yoluyla değil, doğrudan bir e-posta programı daha üretmek için uygundur bir biçiminde mi? Outlook 2003 daha fazla kişisel yazışma için kullanılır eğilimindedir. |
|
| |||
| |||
| e-postalarda I iş ve bu bir çift binlerce e-posta gönderilen için şirket için. Orada yazılımlar burada kitle e-posta için de kullanılabilir ama çalışan IT Dept biliyorum. Başka bir yazılım kullanma fikrine gibi toplu e-posta için yoktur. |
|
| |||
| |||
| Eğer bir kapatma öldürürsün doğru Alıştırmanın. Eğer aylık sonra bir e-posta listesi bunu yapmak istiyorum. |