менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Масове розсилання з Outlook

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 лютого 2008, 11:12
Член групи

Default Масове розсилання з Outlook

Скільки листів я можу відправити з Outlook 2003 на Обговорюються різні одержувачам відразу перед листа почати виглядати як спам?
Old 25 лютого 2008, 12:31
Донор групи

У Hotmail у вас є трохи званих СК, і я думаю, що якщо записати адресу електронної пошти, там ви одержувачі не будуть знати, хто ще що отримали по електронній пошті. Outlook може бути, мають ті ж функції.

CG

Моя система: Puter

Процесор (и):
Intel Core Quad Q6600
Материнська плата:
ABIT IN9
ОЗУ:
2x 1GB Patriot
Графічна карта (и):
XFX 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
Внутрішній 750GB, 400GB Зовнішній
Оптичний привід (и):
LG 20x DVD-Writer Re
Діло / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Охолодження:
Залман HSF
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
LG 19 "LCD
Операційна система (и):
Windows XP Media Центр 2005
Old 25 лютого 2008, 14:41
Донор групи

У Outlook 2003 обмеження на кількість адрес включають як CC (або або СК) встановлений на SMTP-сервер, ви можете попросити свого провайдера або постачальника послуг електронної пошти, що їх межа. Якщо він у списку СК, то одержувач не підозрював про масштаби інші копії.

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 27 лютого 2008, 08:46
Член групи

Спасибо за ответ. \

Я пішов через наш провайдер, який є Comcast, і вони дозволять 999 листів на день максимум 150 Evey 5 хвилин.
Old 27 лютого 2008, 08:55
Донор групи

Чи є вони в такій формі, яка робить їх придатними для виробництва шляхом розсилки, а не безпосередньо з програми електронної пошти? Outlook 2003, як правило, використовується більше для особистої переписки.
Old 27 лютого 2008, 12:00
Член групи

електронні повідомлення є для компанії я працюю, і це кілька тисяч листів, які повинні розіслав. Я знаю, що програмне забезпечення, де можуть бути використані для масового електронній пошті, але працюють в ІТ-відділу. Мені не подобається ідея використання іншого програмного забезпечення тільки для пакетного запису.
Old 27 лютого 2008, 15:06
Донор групи

Якщо це разова ви маєте рацію. Якщо вони хочуть це робити щомісячні то це список розсилки.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Потрібна допомога з тим, як масові Завантажити mp3 Urls! thrill91 Мультимедіа & кодеки 3 19 вересня 2009 00:01
Висить на "Автоматичне виявлення USB Mass Storage Devices 'процесі завантаження ... dj106 Процесори, материнські плати RAM & 9 5 листопада 2008 11:27
Чи можливо в Outlook 2003 ... tomthedrummer1992 Office Suites & Застосування 3 5 жовтня 2008 08:20
Масові кольоровими лініями на екрані kungfuhustle Графічні карти & Монітори 1 27 грудня 2007 06:48
Як налаштувати автоматичну розсилку по електронній пошті список? ferco Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 1 16 червня 2007 09:10
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.