![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Скільки листів я можу відправити з Outlook 2003 на Обговорюються різні одержувачам відразу перед листа почати виглядати як спам? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У Hotmail у вас є трохи званих СК, і я думаю, що якщо записати адресу електронної пошти, там ви одержувачі не будуть знати, хто ще що отримали по електронній пошті. Outlook може бути, мають ті ж функції. CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У Outlook 2003 обмеження на кількість адрес включають як CC (або або СК) встановлений на SMTP-сервер, ви можете попросити свого провайдера або постачальника послуг електронної пошти, що їх межа. Якщо він у списку СК, то одержувач не підозрював про масштаби інші копії.
| |||
| |||
| Спасибо за ответ. \ Я пішов через наш провайдер, який є Comcast, і вони дозволять 999 листів на день максимум 150 Evey 5 хвилин. |
|
| |||
| |||
| Чи є вони в такій формі, яка робить їх придатними для виробництва шляхом розсилки, а не безпосередньо з програми електронної пошти? Outlook 2003, як правило, використовується більше для особистої переписки. |
|
| |||
| |||
| електронні повідомлення є для компанії я працюю, і це кілька тисяч листів, які повинні розіслав. Я знаю, що програмне забезпечення, де можуть бути використані для масового електронній пошті, але працюють в ІТ-відділу. Мені не подобається ідея використання іншого програмного забезпечення тільки для пакетного запису. |
|
| |||
| |||
| Якщо це разова ви маєте рацію. Якщо вони хочуть це робити щомісячні то це список розсилки. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна допомога з тим, як масові Завантажити mp3 Urls! | thrill91 | Мультимедіа & кодеки | 3 | 19 вересня 2009 00:01 |
| Висить на "Автоматичне виявлення USB Mass Storage Devices 'процесі завантаження ... | dj106 | Процесори, материнські плати RAM & | 9 | 5 листопада 2008 11:27 |
| Чи можливо в Outlook 2003 ... | tomthedrummer1992 | Office Suites & Застосування | 3 | 5 жовтня 2008 08:20 |
| Масові кольоровими лініями на екрані | kungfuhustle | Графічні карти & Монітори | 1 | 27 грудня 2007 06:48 |
| Як налаштувати автоматичну розсилку по електронній пошті список? | ferco | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 16 червня 2007 09:10 |
| Різьба Інструменти | |
| |