![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз си имал Messenger 7,5, но вече са били посъветвани да инсталирана най-новата версия 8.5. Трябва да са се опитвали толкова много сайтове, но аз се водят на това съобщение "Windows Live инсталация не може да бъде завършена. Уверете се, че компютърът ви не вървят е безопасен режим, и че тя е Windows Installer 3.1, или по-късно след това опитайте отново. За да получите най-новата версия на Windows Installer, отидете на Windows Update уебсайт и инсталирайте всички критични актуализации. " Аз опитах по цял ден да инсталирате, но те се провалиха. Моля, помогнете. Благодаря. Аш |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моля, започнете да публикувате в правилната форуми, те са там, има причина.
| |||
| |||
| Цитат:
Съжалявам, Дейв, това не е обща софтуерна страна, защото се опита да се намери, но не можеше да вижда. така че това ще се приеме на relavent страна. |
|
| |||
| |||
| Имате ли все още 7,5 инсталирани? |
|
| |||
| |||
| Да съм на първо, а след това бях посъветван да я деинсталирате, но все пак това не прави diffrence |
|
| |||
| |||
| Бързо няколко проверки. Имаш препоръчителните изисквания? Имате ли някакви предишни IM на инсталирани? Имате ли Admin права. |
|
| |||
| |||
| |